Google Shopping

Hoe je kan voorbereiden op de Black Friday Impact

Black Friday 2020 kan in de geschiedenisboeken komen te staan. Terwijl vele sectoren over de hele wereld lijden onder de pandemie, wordt het drukte winkelweekend van het jaar een keerpunt voor vele winkeliers.
Paweł Fijak
covid-19

Covid-19: 7 Winkelkanalen die Korting Aanbieden voor Ondernemers

Sinds de uitbraak van het Coronavirus (ook wel Covid-19) zijn de aankooppatronen van shoppers veranderd. Bepaalde niches, zoals online boodschappen doen, hebben een grote groei gezien. 10-15% van de Amerikanen doet nu online boodschappen, voor de uitbraak was dit nog maar 3%. Andere sectoren, zoals de reisindustrie, hebben een enorme daling in de verkoop gezien. Zo rapporteerde hotelketen Marriott een omzetdaling van 75%. 
Paweł Fijak
Case studies

adidas Case Study: Feed Beheer en Optimalisatie

Adidas behoort tot de 100 meest waardevolle merken ter wereld. Ze verkopen sport- en kledingproducten over de hele wereld voor twee merken: adidas en Reebok. De opbrengst van e-commerce vormt een groot deel van de jaarlijkse omzet van het bedrijf en online marketing is essentieel voor hun succes. adidas heeft zich aangesloten bij DataFeedWatch om meer grip te krijgen op hun feeds en zo betere campagneprestaties te behalen. 
Paweł Fijak
Google Shopping

Gratis adverteren op Google: De Ultieme Handleiding voor Shopping Advertenties zonder prijskaartje

Wordt Google weer Froogle? - dit hebben veel mensen die werken in digitale marketing zich waarschijnlijk afgevraagd, toen Google gratis product listings aankondigde. Door alle headlines die we de afgelopen paar weken gezien hebben, kun je makkelijk deze indruk krijgen. Op het eerste gezicht leek het erop dat Google weer terug zou gaan naar de goede oude tijd van gratis advertenties.
Paweł Fijak
Google Shopping

Google Ads Conversies Informatie & Probleemoplossing

Dit komt vooral door de meetbaarheid. Marketeers kunnen tegenwoordig zelfs bijhouden welk gedeelte van hun omzet gedreven wordt door online adverteren. Dit is mogelijk via "conversies bijhouden". Voor dit artikel richten we ons op het bijhouden van conversies voor Google Ads.
Paweł Fijak
Google Shopping

Alles wat je moet weten over Gratis Credits van Google

Google heeft $340 miljoen toegezegd aan advertenties voor het platform. Dit is een belofte om kleine bedrijven te helpen tijdens de coronavirus pandemie, en bedrijven te ondersteunen bij het contact houden met hun doelpubliek. 
Paweł Fijak
Amazon

Als verkopen op Amazon dalen — 5 tactieken die elke verkoper kan proberen

Er zijn weinig zaken zo beangstigend dan wanneer je je Amazon-verkopen maand na maand ziet dalen. Het beperkt de mogelijkheden om actie te ondernemen, maar laat je ook weten dat er een snelle, succesvolle verandering moet komen om je zaak draaiende te houden.
Jake Rheude
Facebook

Vaak voorkomende fouten met Facebook Pixel product-ID's in Shopify en hoe deze te verhelpen

Shopify is een fantastisch winkelkarretje om je winkel op te richten maar ook snel en efficiënt te laten draaien. En ook al verloopt dit gewoonlijk probleemloos, kan je af en toe toch problemen tegenkomen. In het algemeen zijn er vier soorten Facebook Pixel-fouten in Shopify. Dit zijn laadfouten, installatiefouten, verkeersfouten, en fouten met product-ID's. In dit artikel richten we ons op de fouten met betrekking tot product-ID's. We kijken naar de oorzaak van dit soort fout, evenals de beste manieren om het probleem op te lossen wanneer het voorkomt.
Paweł Fijak
covid-19

5 Tips voor meer omzet na de COVID-19 pandemie

De wereld is in de ban van de COVID-19 pandemie, en zo’n beetje ieder leven en iedere markt is erdoor geraakt. Regeringen doen hun best om hun burgers te beschermen, en economieën worstelen om stabiel te blijven. Kleine bedrijven overal ter wereld hebben het financieel moeilijk, en moeten zich aanpassen aan nieuwe vormen van verkopen. Terwijl we onze weg zoeken tijdens de pandemie en ons voorbereiden op het einde ervan, zijn er verschillende manieren waarop bedrijven strategieën kunnen gebruiken om er het beste van te maken. 
Jimmy Rodriguez
Laad meer