Google Shopping

Alles wat u moet weten over CSS en Google Shopping

CSS - wat staat voor Comparison Shopping Services - is uitgegroeid tot een van de meest besproken buzzwords van dit jaar in de online reclame industrie.
Magdalena Kiczek
Google Shopping

[Case Study] Conversies op Google Shopping Verhogen met Zoekwoorden

Bij het nastreven van dit doel zijn we op bepaalde obstakels gestuit als het gaat om het opzetten van een succesvolle Google Shopping campagne.
Paweł Fijak
Data Feeds

Ninja Level Datafeed Optimalisatie met RegExp

Als u DataFeedWatch al gebruikt heeft u misschien het woord "regexp" al opgemerkt in de opties voor toewijzing. In dit artikel leg ik uit hoe RegExp in onze app kan worden gebruikt, maar laten we eerst verduidelijken wat RegExp precies is.
Paweł Fijak
DataFeedWatch News

DataFeedWatch Updates Digest Januari 2020: Internationaal Verkopen Wordt Eenvoudiger

Als je eenmaal een bedrijfsidee in een specifieke markt hebt geprofileerd, is internationaal gaan verkopen of het betreden van nieuwe kanalen een vanzelfsprekende manier om uit te breiden.
Paweł Fijak
ECommerce

Uw Handleiding om te Verkopen op Criteo

Criteo is een van de toonaangevende digitale marketingpakketten die door meer dan 12.000 adverteerders wordt gebruikt en heeft bewezen succesvol te zijn in meer dan 130 landen over de hele wereld.
Paweł Fijak
ECommerce

De AVG voor E-commerce Retailers

Privacy wordt steeds belangrijker naarmate meer mensen meer dingen online doen. Er zijn datalekken. Er is identiteitsdiefstal. En tot nu toe was er heel weinig uitgebreide wetgeving om consumenten te beschermen.
Paweł Fijak
Google Shopping

De 10 Meest Gemaakte Fouten in het Google Merchant Center en Hoe U Ze Oplost

Google Shopping biedt retailers over de hele wereld een geweldige kans om nieuwe klanten naar hun winkels te trekken. Maar om te profiteren van deze geweldige resource moet u voldoen aan de regels en richtlijnen van Google...
Paweł Fijak
Google Shopping

Tips om uw shopping campagnes te optimaliseren en ontvang ongelooflijke resultaten [Case Study]

In dit bericht delen ze enkele van de beste tips om shopping campagnes te optimaliseren en ongelooflijke resultaten te behalen - op basis van hun ervaring.
Paweł Fijak
DataFeedWatch News

Waarden in uw Productfeed in Bulk Vervangen

Als u uw feed wilt bijwerken is het vervelend om steeds dezelfde regels te moeten aanmaken. In DataFeedWatch kunt u snel bulkbewerkingen en regels maken met de functie Meerdere Waarden Vervangen.
Paweł Fijak
Laad meer