<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

DataFeedWatch E-books

Duik in een goed e-book! Leer van experten in de sector en verkrijg de praktische kennis nodig om je zaak te helpen groeien.

Ebooks

 • De Praktische Gids voor het maken van Converterende Zoekadvertenties

  Als je je wil onderscheiden van de concurrentie, dan is het van groots belang om op te valllen, text-based zoekadvertenties zijn een goed begin.

  Download
 • Google Product Categorie: Hoe kan u dit goed instellen zonder gek te worden?

  De Google Product Categorie is een fundamenteel element van alle Google Shopping Campagnes en indien u het steeds voor later heeft gelaten - nu - is de beste tijd om het uw volledige toewijding te geven.

  Download
 • De Ultieme Handleiding voor Datafeed Optimalisatie

  Google Shopping is een geweldige mogelijkheid voor handelaren om nieuwe klanten aan te trekken. Om gebruik te kunnen maken van dit hulpmiddel ― moet u de regels van Google volgen...

  Download
 • De Complete Gids Voor Data Feed Optimalisatie

  De datafeed vormt de basis waarop iedere succesvolle PPC-campagne is gebouwd. Dit e-book legt je met praktische voorbeelden stap voor stap uit hoe je jouw datafeeds kan optimaliseren voor een hogere ROI.

  Download
 • Verdubbel Je Verkopen Met de Google Shopping e-book

  Ons meest gedownloade e-book: Verdubbel Je Verkopen Met Google in één uur. In dit e-book vind je 10 bruikbare inzichten om je Google Shopping Campagnes te Verbeteren.

  Download

Probeer DataFeedWatch gratis

Ontdek de 15 dagen gratis proefperiode. Geen risico's en volledige ondersteuning voorzien.

Start nu