<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Alles wat je nodig hebt om jouw optimale retail potentie te bereiken als online verkoper

Data import

De eerste stap naar een betere productfeed in DataFeedwatch begint met het importeren van je productgegevens. Er zijn verschillende webshop integraties beschikbaar, evenals een tool voor het uploaden van bestanden. Voeg geïmporteerde productgegevens samen om een master feed te maken, ongeacht het formaat en de bron.

Upload makkelijk je producten via een bestand

We zijn naadloos geïntegreerd met talloze winkelwagens zoals Magento en Shopify, maar je kunt ook Google spreadsheets, xml-, txt-, csv- of json-bestanden importeren.

Meer informatie

Data export

Met onze vooraf geladen templates kun je jouw productdistributie foutloos and automatisch naar meer dan 2000 zoekmachines, advertentieplatforms, shopping kanalen en andere kanalen exporteren.

Het blijkt dat we het kanaal dat je zoekt niet hebben.

Vraag het kanaal aan

  Data Analytics

  Overzie de prestaties van al je producten op elk e-commerce kanaal met onze ingebouwde Analytics tool. Op één pagina zie je gelijk welke producten je “winners” zijn en welke de “losers”. Producten die niet volgens verwachting presteren kunnen vervolgens met één klik worden uitgesloten van je feed.

  DataFeedWatch Analytics

  DataFeedWatch-Analytics toont je de clicks, conversies en inkomsten voor elk individueel product. Je kunt gelijk zien welke producten niet rendabel zijn en deze met een enkele klik verwijderen. Dit zorgt ervoor dat je de prestaties van je campagne drastisch kan verbeteren door nooit meer uitverkochte producten te adverteren en geld te verspillen aan clicks die niet worden geconverteerd.

  Google Analytics Google Tag Manager

  DataFeedWatch Cost Data

  Met onze Kostengegevens module heb je inzicht in de kosten, CPA of ROAS per product en kan je met één klik onrendabele producten in jouw feeds identificeren en verwijderen. Onze klanten zagen hun campagne ROI met meer dan 50% stijgen door bepaalde handelingen te automatiseren waardoor ze meer controle over hun ROI kregen.

  Google Ads Facebook Ads

  Zet de volgende stap en ga aan de slag met DataFeedWatch

  Boek een product demo of probeer het zelf gratis uit.

  Boek een product demo

  Onze feed experts laten je in 30 minuten zien hoe je DataFeedWatch gebruikt om je shopping campagnes te verbeteren.

  Probeer DataFeedWatch gratis

  Ervaar de vele voordelen tijdens een gratis proefperiode van 15 dagen.
  Geen risico’s en met volledige ondersteuning van onze feed experts.