Alles wat u nodig hebt om uw optimale retail potentie te bereiken als online verkoper

Data Import

De weg naar een betere productfeed in DataFeedwatch begint met het importeren van uw productgegevens. Er zijn verschillende webshop integraties beschikbaar, evenals een tool voor het uploaden van bestanden. Voeg geïmporteerde productgegevens samen om een master feed te maken, ongeacht het formaat en de bron.
Importeer een feed bestand
We zijn zeer goed geïntegreerd met talloze winkelwagentjes, maar u kunt ook Google spreadsheets, xml-, txt-, csv- of json-bestanden importeren.

Data Export

Met onze vooraf geladen kanaal sjablonen kunt u uw productdistributie automatiseren, naar meer dan 1000 zoekmachines, advertentieplatforms, shopping kanalen en meer.
Zoekt u een specifieke kanaal integratie?
  Het ziet er naar uit dat we het kanaal niet hebben dat u zoekt. Vraag het kanaal aan

  Data Analytics

  Volg de prestaties van elk van uw producten over de verschillende e-commerce kanalen met onze Analytics tool. U kunt de prestaties van uw producten op elk kanaal op één pagina bekijken om te zien welke producten niet presteren en deze met één klik verwijderen.
  DataFeedWatch Analytics
  DataFeedWatch-Analytics toont u klikken, conversies en inkomsten voor elk individueel product. U kunt zien welke producten niet rendabel zijn en deze met een enkele klik verwijderen. Dit zal de prestaties van uw campagnes verbeteren.
  analytics Google_tag_manager_logo
  DataFeedWatch Kostengegevens
  Met onze Kostengegevens module heeft u inzicht in de kosten, CPA of ROAS per product en kunt u met één klik onrendabele producten in uw feeds identificeren en verwijderen. Onze klanten zagen hun campagne ROI met meer dan 50% stijgen door bepaalde handelingen te automatiseren om hun ROI te beheren.
  Ads_logo_horizontal Facebook_ads_logo

  Zet de volgende stap en ga aan de slag met DataFeedWatch

  Boek een product demo of probeer de functies zelf.
  Boek een product demo
  30 minuten met een DataFeedWatch feed expert die u de beste functies zal laten zien.
  Boek nu
  Probeer DataFeedWatch gratis
  Ontdek de gratis proefperiode van 15 dagen. Geen risico’s en met volledige ondersteuning.
  Begin nu