<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Amazon is snelst groeiende kanaal voor Shopify & Magento verkopers

Californië, 27 oktober 2016 - Amazon is hard onderweg om het grootste verkoopkanaal voor online retailers te worden. Verkoop door externe verkopers via Amazon wordt in de Verenigde Staten geschat op zo’n 15% van alle online retail verkopen; in Europa zien we een vergelijkbare trend in de groei van Amazon. Dit levert een enorme kansop en steeds meer online retailers springen op deze rijdende trein, gesteund door de gigantische groeicijfers vanAmazon. Bij DataFeedWatch is het aantal retailers dat datafeeds voor Amazon beheert met 52% gegroeid in het derdekwartaal van 2016.

Het enige nadeel van verkopen via Amazon is dat het niet zo eenvoudig is als bijvoorbeeld Google Shopping. Amazonintegreert niet met e-commerce platforms dus e-Retailers moeten technologie ontwikkelen om via de Amazon-apihun product data en voorraden te synchroniseren. Bovendien zorgt hevige concurrentie ervoor dat vlekkeloos order- en voorraadbeheer noodzakelijk is voor de klanttevredenheid.

Dit is de reden waarom DataFeedWatch een serie diensten heeft gelanceerd die het verkopen via Amazon aanzienlijkeenvoudiger maken:

Amazon Data Feeds is een intuïtieve dienst om in enkele minuten de vereiste datafeeds te creëren met behulp vaneenvoudige templates.

Amazon Order Management is de meest eenvoudige en snelste manier om Amazon orders alsook voorraden tesynchroniseren met Magento en Shopify webwinkels:

  • Order syncing - Orders vanuit Amazon verschijnen in DataFeedWatch en in Magento en Shopify;
  • Inventory updates - Voorraad wordt automatisch ge-update in Magento en Shopify;
  • Status updates - Order status wordt automatisch naar Amazon verzonden.

Jacques van der Wilt, CEO en oprichter van DataFeedWatch: “Veel klanten vroegen ons naar Order Management. Nukunnen ze zonder enige technische ontwikkeling voorraad synchroniseren en orders verwerken. Het geeft klantenvan DataFeedWatch ook een voorsprong op hun concurrenten bij het winnen van de Buy Box op Amazon.”

Meer informatie over verkopen via Amazon:

 

DataFeedWatch lanceert tools ter vereenvoudiging van verkoop via Amazon

Written by René Bisschop

Mijn naam is René Bisschop en ik ben als Country Manager Benelux werkzaam voor DataFeedWatch. Ik ben verantwoordelijk voor het begeleiden van de forse groei van onze organisatie in deze regio. Ik houd me dagelijks bezig met het ondersteunen en adviseren van eRetailers en Online Marketing bureau's op het gebied van Data Feed Management en Feed Marketing. Met mijn zeer ruime ervaring in de online sector en als ondernemer begrijp ik de problematiek van web-winkeliers maar al te goed en heb ik een brede kennis op het gebied van Online Marketing. Ik ben graag bereid mijn kennis te delen en mee te denken, neem daarom gerust eens contact met me op.

Comments

Aanbevolen

gemaakt door    met  DataFeedWatch

Schrijf voor Ons