<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Price Watch Update

 

Inhoudstabel:

GTIN-validatie

In een oogopslag

Meer regio's

Andere wijzigingen


GTIN-validatie

 

De eerste nieuwe toevoeging aan Price Watch is een nieuwe functie genaamd GTIN-validatie. Deze functie helpt je controleren of je de correcte GTIN's hebt voor de geselecteerde producten. Price Watch maakt gebruik van GTIN’s om producten te identificeren op een willekeurig kanaal (zoals Google Shopping), en vergelijkt deze met je concurrenten. 

 

Deze update betekent dat, wanneer je producten selecteert tijdens de installatie van Price Watch, we elk product controleren en je informeren over elk probleem met de GTIN.

Price Watch informeert klanten ook over producten waarvoor een GTIN ontbreekt. Ontbrekende of onjuiste GTIN’s kunnen rechtstreeks aan jouw feed toegevoegd worden. Met onze snelle filters, die zich in de statussectie bevinden, kun je ook producten controleren met verschillende GTIN's. Een voorbeeld hiervan is de ongeldige GTIN-filter, die alle producten markeert met ongeldige GTIN’s.

 

gtin-validation-price-data

 

In de Alphaversie van Price Watch zagen klanten heel wat producten zonder gegevens in het dashboard. Dit kwam doordat producten ofwel een onjuiste GTIN of geen GTIN hadden. In de Bètaversie kun je enkel producten selecteren met correcte GTIN's. We geloven dat deze functie het eenvoudiger maakt om alle problemen te begrijpen en te verhelpen die onze klanten hebben met prijsgegevens. 

 

Terug naar begin van pagina of ontvang jouw Ultieme gids voor Data Feed Optimalisatie

 


In een oogopslag

 

Het doel van Price Watch bestaat eruit om je zoveel mogelijk relevante informatie te verstrekken over jouw concurrenten. We weten echter dat deze hoeveelheid gegevens soms overweldigend kan zijn. Daarom denken we steeds aan manieren om gegevens op een meer samenhangende wijze te presenteren.  

 

In Price Watch Alpha boden we een overzicht van specifieke concurrenten in een oogopslag. Dit was beschikbaar wanneer je de muis over de categorie Productnaam bewoog, zoals hieronder:

 

at a glance1

 

In Price Watch Bèta besloten we om nog een pop-up toe te voegen om je meer informatie te verstrekken in een oogopslag. Als je bekend bent met Price Watch, weet je dat we werken met maatstaven zoals Goedkoopste, 2e Goedkoopste en Dichtstbijzijnde Goedkoopste Concurrent, die je een perspectief op jouw rivalen bieden. Om deze maatstaven te zien, had je echter kolommen nodig.

 

Met de laatste update kun je al deze maatstaven ook in een oogopslag zien. Dit doe je door over een maatstaf te bewegen zoals hieronder:

 

At a glance2

 

Terug naar begin van pagina of ontvang jouw Ultieme gids voor Data Feed Optimalisatie

 


Meer regio's

 

Price Watch Alpha laat onze gebruikers al toe hun concurrenten te monitoren in de onderstaande regio's:

 

Region

 Land

 

Amerika

 

 Brazilië (br), Canada (ca), Mexico (mx), Verenigde Staten (us)

Azië

 India (in), Japan (jp), Zuid-Korea (kr), Turkije (tr)

Europa

Oostenrijk (at), België (be), Tsjechië (cz), Denemarken (dk), Finland (fi), Frankrijk (fr), Duitsland (de), Ierland (ie), Italië (it), Nederland (nl), Noorwegen (no), Polen (pl), Portugal (pt), Rusland (ru), Spanje (es), Zweden (se), Zwitserland (ch), Verenigd Koninkrijk (gb)

Oceanië

 Australië (au)

 

We zijn blij aan te kondigen dat we Griekenland hebben toegevoegd aan de voortdurend groeiende lijst met beschikbare regio's. 


Terug naar begin van pagina of ontvang jouw Ultieme gids voor Data Feed Optimalisatie

 


Andere wijzigingen

 

Price Watch Bèta komt met heel wat verbeteringen, herzieningen en besluiten. We hebben gewijzigd hoe de informatie wordt weergegeven zodat deze makkelijker te begrijpen is, terwijl we bugs verholpen hebben, zoals het meermaals weergeven van dezelfde concurrent.

 

Als jij een bètagebruiker bent, zouden we heel graag weten wat je vindt van onze laatste versie van Price Watch. Aangezien Price Watch zich nog steeds in de bètafase bevindt, verwachten we dat er nog enkele bugs zullen optreden. Maar met jouw hulp kunnen we van Price Watch de best beschikbare concurrentiemonitor maken. Daarom verwelkomen we elke feedback of suggestie die je hebt. Je kan me bereiken via Rahul@DatafeedWatch.com.

 

 

Terug naar begin van pagina 

 


pricewatch

 

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Price Watch Bèta nu live is, en al onze geïnteresseerde DataFeedWatch-klanten spoedig toegang krijgen. We verstrekken deze toegang in kleine groepen. Dit is een voorzorgsmaatregel om ervoor te zorgen dat we alle optredende problemen kunnen verhelpen, zodat niet iedereen ermee te maken krijgt.

 

Tot nu toe hebben we een aantal fouten verholpen, en enkele nieuwe functies toegevoegd aan de bètaversie. Dit had als doel deze toegankelijker te maken, terwijl we ons richten op het verstrekken van meer informatie over jouw concurrenten met een minimale inspanning. Laat ons even overlopen wat er nieuw is in Price Watch.

Written by Paweł Fijak

Mijn naam is Pawel Fijak en ik ben als Country Manager Benelux werkzaam voor DataFeedWatch. Ik ben verantwoordelijk voor het begeleiden van de forse groei van onze organisatie in deze regio. Ik houd me dagelijks bezig met het ondersteunen en adviseren van eRetailers en Online Marketing bureau's op het gebied van Data Feed Management en Feed Marketing. Met mijn zeer ruime ervaring in de online sector en als ondernemer begrijp ik de problematiek van web-winkeliers maar al te goed en heb ik een brede kennis op het gebied van Online Marketing. Ik ben graag bereid mijn kennis te delen en mee te denken, neem daarom gerust eens contact met me op.

Comments

Aanbevolen

gemaakt door    met  DataFeedWatch

Schrijf voor Ons