Introductie DataFeedWatch Preview

  Introductie DataFeedWatch Preview

  DataFeedWatch heeft een aantal veranderingen doorgaan in de afgelopen maanden. Vandaag kondigen we vol verwachting onze nieuwste feature aan, die je een wereld aan tijd zal besparen - DataFeedWatch Preview.

  Een van de beste praktijken in het maken van geoptimaliseerde feeds is zien hoe het eindresultaat eruit zal zien vanuit de ogen van de klant in de shopping-engine. Maar hoe kun je dat snel en gemakkelijk zien?

   

  Wat is de Preview Functionaliteit?

  Het is normaal dat je meteen de effecten op je feed wilt zien van de complexere regels die zijn toegepast.

   

  DataFeedWatch Preview Eye.

   

  Tot nog toe, als er regels op een veld waren toegepast, zoals bijvoorbeeld op het titel-veld, dan was er geen simpele manier om te zien hoe de regels de velden zouden aanpassen.

  Je moest de regels maken, ze opslaan op de mapping-pagina, de feed verversen, naar de shop-opties gaan, de producten previewen en het output kanaal selecteren waarvoor je de output-velden wilde zien. Dan, en alleen dan, kon je de resultaten van de toegepaste regels zien.

  Wat als we je vertelden dat je dat niet langer hoefde te doen?

  Wat als we je vertelden dat je meteen kunt zien hoe de regels je feed beïnvloeden?

   

  DataFeedWatch Preview.

   

  Dat is precies waarom we vandaag DataFeedWatch Preview introduceren - zodat je meteen kunt zien wat er gaat gebeuren vanuit je feed.

   

  Hoe werkt DataFeedWatch Preview?

  Als je op de mapping-pagina met je muis over de regels beweegt, dan zie je een icoon die je naar de preview-pagina brengt.

   

  DataFeedWatch Preview Eye.

   

  Op de preview-pagina zie je het volgende:

  • Product identificatie: product-ID, titel;
  • Inputvelden: de waarden van alle velden die in de mapping gebruikt worden;
  • De uitkomst: de uitkomsten van de gemapte velden die naar het shopping kanaal worden verzonden;
  1. Bovenaan de pagina zie je de volledige regel die je hebt gemaakt voor een bepaald veld.
  2. We vertonen je een preview per veld voor een aantal voorbeeldproducten. Als je op reload klikt, laten we een ander voorbeeld zien.
  3. Je kunt ook zoeken naar specifieke producten in de feed, als je een beter idee wilt hebben over hoe de regels toegepast worden op individuele producten.
  4. Preview hoe de titel in dit voorbeeld eruit ziet, na het toepassen van de regel.

   

  DataFeedWatch Preview Hoe Werkt Het?

   

  DataFeedWatch Preview is een functionaliteit die maar weinig uitleg nodig heeft, maar zoals het gezegde luidt: ‘Het zijn de kleine dingen in het leven die het meest bijzonder zijn’. In ons geval is dat deze simpele oplossing die je geweldig veel tijd en ergernis zullen besparen.

  New Call-to-action