Feedgestuurde Tekstadvertenties in DataFeedWatch

  datafeedwatch-date-selector (1)-1

   

  Recent hebben we in DataFeedWatch de DataFeedWatch Product Text Ads geüpdatet, een complete en krachtige tool voor online verkopers die hun Google Advertentiebudget willen maximaliseren.

   

  Het maken en bewerken van tekstadvertentie campagnes in Google is veel werk. Maar met DataFeedWatch Text Ads kun je het volledige proces automatiseren. Feedgestuurde Tekstadvertenties besparen je niet alleen veel saai werk, maar verbeteren ook nog eens jouw campagneresultaten. Feedgestuurde tekstadvertenties en zoekwoorden zijn altijd up-to-date en voor elk product specifiek uitgezocht.

   

  Klik op de links om rechtstreeks naar een specifiek onderdeel te gaan:

   

  Wat zijn feedgestuurde tekstadvertenties en waarom is dit belangrijk?
  Wat zijn de voordelen om jouw productfeeds te gebruiken voor tekstadvertenties?
  Kijk wat andere online winkeliers zeggen
  Hoe kun je beginnen en hoe het werkt
  Kosten van DataFeedWatch Feedgestuurde Tekstadvertenties

   


  Wat is het en Waarom is het zo belangrijk?

   

  Met DataFeedWatch Text Ads kun je automatisch tekstadvertentie campagnes maken op Google Search, allemaal op basis van de gegevens in jouw DataFeedWatch Feed. De advertenties en zoekwoorden worden elke dag bijgewerkt.

  Volgens een onderzoek van Google zijn klanten die zowel tekstadvertenties als PLA's (product listing ads) bekijken tot wel 90% meer geneigd om naar de website van de winkelier te gaan.  Feedgestuurde product tekstadvertenties in Google Search kunnen jouw online verkoop aanzienlijk verhogen.

   

   

  Terug naar het begin van de pagina of Download de Complete Handleiding voor Data Feed Optimalisatie.

   


  Wat zijn de voordelen van het gebruik van jouw productfeeds voor tekstadvertenties?

   

  text-ads-benefits

   

  Geen handmatig werk

  Tekstadvertentie campagnes worden automatisch vanuit jouw feed gemaakt. Je kunt binnen enkele minuten advertenties en zoekwoorden voor tienduizenden producten maken en synchroniseren.

   

  Dagelijkse Campagne Updates

  Jouw tekstadvertenties worden gemaakt op basis van uw productgegevens in DataFeedWatch. Dit zorgt ervoor dat je jouw meest actuele productinformatie gebruikt.

   

  Geen uitverkochte producten

  We filteren de niet-beschikbare producten er uit. Hierdoor verspil je jouw advertentiebudget niet aan producten die tijdelijk niet op voorraad zijn.

   

  Unieke zoekwoorden en tekstadvertenties

  Betere targeting van potentiële klanten door het bepalen en aanmaken van unieke productgroep campagnes.

   

  Verbeterde CTR's en conversieratio's van landingspagina's

  Je kunt automatisch unieke long-tail gegenereerde zoekwoorden genereren die voor elk product specifiek zijn. Hiermee kunt je het verkeer van zeer getargete klanten vastleggen op zoekwoorden met een laag volume.

   

  Terug naar het begin van de pagina of Download de Complete Handleiding voor Data Feed Optimalisatie.

   


  Kijk wat andere online winkeliers zeggen

   

  We hebben Text Ads in bèta geïntroduceerd voor een beperkt aantal klanten. Precis Digital en WhiteAway zijn twee van de klanten die de kans hebben gehad om het te testen voordat het live ging.

   

  whiteaway-logo

  Christian Kaad Andersen, Adwords Specialist bij WhiteAway Group, de grootste online winkel voor keukenapparatuur in Scandinavië zegt:

   

  "We hebben DataFeedWatch Text Ads gebruikt voor onze drie merken WhiteAway, Skousen en Tretti en hebben daar geweldige resultaten mee behaald.

  De interface is gemakkelijk te gebruiken en we zijn erin geslaagd onze kosten te minimaliseren en inkomsten met tekstadvertenties te verhogen door de Text Ads tool van DataFeedWatch te gebruiken. Het maken van zoekwoord- en advertentie varianten is eenvoudig en onze keyboard coverage is aanzienlijk beter dan voorheen. '

   


  Mads Rude Ingerslev Nielsen, Digital Specialist bij Precis Digital, een Scandinavisch datagedreven digitaal marketingbureau, zegt:

  precis_logo_rgb

  “Allereerst heeft de DataFeedWatch Text Ads oplossing me enorm geholpen bij het automatisch maken van zoekwoorden en tekstadvertenties voor grote klanten. Hier vond ik het een uitdaging om de grote product/service portfolio's van de klant bij te houden.

  Voordat ik DataFeedWatch Text Ads begon te gebruiken moest ik eerst de volledige product/service catalogus van de klant onderzoeken en handmatig verschillende varianten van zoekwoorden en tekstadvertenties maken voor alle producten om elk aspect van hun bedrijf te dekken.

  Met DataFeedWatch Text Ads blijft het handmatige werk beperkt omdat de oplossing een automatische update van zoekwoorden en tekstadvertenties biedt telkens wanneer mijn klanten nieuwe producten/diensten toevoegen - of producten/diensten uit hun catalogus verwijderen.

  Daarom houdt Text Ads  oplossing me op de hoogte en bespaart me veel tijd. Tijd die ik vervolgens kan gebruiken voor andere belangrijke account optimalisaties en initiatieven.”

   

   

  Terug naar het begin van de pagina of Download de Complete Handleiding voor Data Feed Optimalisatie.

   


  Hoe kun je beginnen en hoe het werkt

   

  Je kunt in drie snelle stappen meteen aan de slag met de feedgestuurde tekstadvertenties:

   

  1. Meld je aan voor de Text Ads Module Ga naar de Kanalenpagina en kies Google Tekstadvertenties in de zijbalk. Scroll naar beneden en kies het plan dat het beste past. Houd er rekening mee dat we alleen het aantal producten in jouw Text Ads feeds.

   

  text-ads-signup

   

  1. Maak de feed aan die de ruggengraat vormt van jouw Text Ads Campagnes in DataFeedWatch worden.

   

  2019-03-29_1439

   

  1. Begin met het maken van jouw productcampagnes op basis van de feed die je in de vorige fase heeft ingesteld.  Create-text-ads-Product-Campaign

   

  Voor een stapsgewijze uitleg van het installatieproces hebben we deze Gids opgesteld: Hoe maak je feedgestuurde tekstadvertenties in DataFeedWatch? om je op weg te helpen.

   

  Terug naar het begin van de pagina of Download de Complete Handleiding voor Data Feed Optimalisatie.

   


  DataFeedWatch Text Ads Kosten

   

  Voor DataFeedWatch Text Ads is een apart abonnement vereist. De maandelijkse kosten zijn gebaseerd op het aantal producten in uw Text Ads feed en niet op het aantal producten in jouw bronfeed.

   

   

   

  Op dit moment kun je jouw productfeeds gebruiken om niet alleen advertenties met productvermeldingen te maken, maar ook feedgestuurde tekstadvertenties. DataFeedWatch Text Ads biedt de infrastructuur die je nodig hebt om het gebruik van jouw productfeeds in Google Shopping en Google Ads te vergroten.
  Begin met het gebruik van DataFeedWatch Text Ads en verhoog jouw online verkoop direct.

   

  Terug naar het begin van de pagina


   

  New call-to-action