<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Wij helpen bossen groeien!


Elke dag helpen we winkeliers groter en sterker groeien, en vandaag willen we ervoor zorgen dat onze filosofie van groei ook het milieu omvat. Vanaf nu willen we niet enkel handelaars helpen hun onderneming te doen groeien, maar willen we ook de groei van bomen en echte levende bossen aanmoedigen. De keuze die we kozen om te volgen, verplicht ons! 


We starten onze samenwerking met Tree Nation - het grootste herbebossingsplatform dat burgers en bedrijven in staat stelt om over de hele wereld bomen te planten. Sinds de oprichting in 2006 hebben ze meer dan 5 miljoen bomen geplant met de steun van meer dan 130.000 gebruikers en 2.200 bedrijven.

 


 

Red de planeet - één boom voor één

 

Volgens de berekeningen bedraagt de jaarlijkse uitstoot van een werknemers op kantoor 3 ton CO2eq (...) , maar men veronderstelt dat dit 3,6 ton CO2eq is in Europa. Dit betekent dat een bedrijf met 100 mensen minstens 360 ton CO2eq per jaar produceert op hun werknemers.

 

Terwijl we steeds meer te weten komen over onze planeet, zien we dat afname van uitstoot slechts een manier is om de opwarming van het klimaat te bestrijden. Een andere is koolstofafvang - en bomen zijn onze beste vriend in deze strijd: ze absorberen CO2, slaan koolstof op en stoten zuurstof af. 


Onderzoek toont aan dat bomen planten de meest efficiënte en goedkope manier is om klimaatopwarming tegen te gaan. Een boom kan gemiddeld ongeveer 200 kg CO2 in zijn leven compenseren, of 10 kg per jaar over 20 jaar. Maar er zijn lang niet genoeg bomen om de schadelijke effecten te neutraliseren die we op het milieu hebben.

 


 

Wat is het plan?

 

Groeien maakt deel uit van ons merk - we willen de groei van steeds meer bedrijven ondersteunen, terwijl we zo duurzaam en CO2-neutraal mogelijk blijven. 

 

We beginnen eenvoudig: door een boom te planten voor elke nieuwe registratie. We hebben echter grotere en betere plannen om ons avontuur door te zetten: van het analyseren en minimaliseren van onze ecologische voetafdruk, tot uiteindelijk volledige koolstofneutraliteit.

Tree-nation-dfw

 


 

De volgende stap

 

En daar houden we niet bij op, want het is simpelweg niet voldoende. In de aankomende jaren willen we ook onze mijlpalen en verdiensten vieren door bomen te planten. We beginnen een samenwerking met Tree Nation en hun partners om koolstofneutraal te worden en de negatieve voetafdruk te elimineren die we op het milieu hebben. 

 

Je hoort spoedig meer over ons avontuur naar koolstofneutraliteit!

Aan het eind van 2020 zijn er vele aanzienlijke veranderingen in onze sector en ons dagelijks leven gekomen, en kunnen we niet negeren dat wat we doen en hoe we ons gedragen een grote invloed heeft op het milieu. Wat moet er volgen op dit besef? Actie!

 

DFW-Forest

Written by Paweł Fijak

Mijn naam is Pawel Fijak en ik ben als Country Manager Benelux werkzaam voor DataFeedWatch. Ik ben verantwoordelijk voor het begeleiden van de forse groei van onze organisatie in deze regio. Ik houd me dagelijks bezig met het ondersteunen en adviseren van eRetailers en Online Marketing bureau's op het gebied van Data Feed Management en Feed Marketing. Met mijn zeer ruime ervaring in de online sector en als ondernemer begrijp ik de problematiek van web-winkeliers maar al te goed en heb ik een brede kennis op het gebied van Online Marketing. Ik ben graag bereid mijn kennis te delen en mee te denken, neem daarom gerust eens contact met me op.

Comments

Aanbevolen

gemaakt door    met  DataFeedWatch

Schrijf voor Ons