<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">
DataFeedWatch
Wij Helpen WebWinkeliers Groeien
Gratis proefperiode starten

Laten we ze vergelijken

consulting

Omvang

DataFeedWatch is een complete oplossing voor Feed Marketing, gespecialiseerd in feed optimalisatie.
Met onze extra functionaliteiten zoals DFW analytics en price watch kunnen ondernemers hun PPC campagnes nog meer automatiseren.

ChannelAdvisor is een alles-in-een e-commerce dienst, feed optimalisatie is hiervan een onderdeel. Daarnaast bieden ze biedingbeheer, herprijzingen en fulfillment.

Warstwa 2

Prijs x10

Wat betreft feed optimalisatie gaan DataFeedWatch en Channeladvisor gelijk op, maar de omvang van de diensten zijn anders.

Dit verschil is heel goed terug te zien in de prijs.
ChannelAdvisor vraagt minimaal $1500/maand + een deel van de omzet.
Een groot bedrijf betaalt gemiddeld 10x meer bij Channeladvisor dan bij DataFeedWatch.

Warstwa 2 (1)

A+ Support

Met alles wat we doen, denken we steeds eerst aan onze klanten. Maar natuurlijk, je hoeft ons niet op alleen ons woord te vertrouwen!

De kwaliteit van de klantenservice komt steeds vaak voor in de reviews wat klanten over ons schrijven. We staan 24/7 voor je klaar, zowel via live chat, e-mail en zelfs online sessies.

Het is dan ook niet voor niets dat onze klantenservice 4,8 scoort op Capterra. ChannelAdvisor heeft alleen maar een score van 3.1.

Laat Je Bedrijf Groeien met DataFeedWatch

Ga naar de Prijzen

Waarom ondernemers & agencies voor DataFeedWatch kiezen

reviewimg

"Kwalitatief, Goeie klantenservice!"

"Ik gebruik de service al 3 - 4 jaar. Deze dienst werkt echt geweldig, je kan me niet blijer krijgen! DataFeedWatch wordt constant geüpdatet en klanten worden goed geholpen. Nee, niet goed geholpen: de klantenservice is absoluut fantastisch!"

Lees meer recensies 
Group 146
Group 147
Group 148
Group 149