<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">
DataFeedWatch
Wij Helpen WebWinkeliers Groeien

Laten we ze vergelijken

Warstwa 2

Gebruiksgemak

DataFeedWatch biedt een intuïtieve manier om overzicht te krijgen van je feeds. Je kunt een feed maken in 3 stappen. In Channable heb je twee keer zoveel stappen nodig om je feed in te stellen.

Feed-based tekstadvertenties zijn ook veel sneller in te stellen. Ook kan je er zoekwoorden mee instellen via tag-combinaties en truncatie van de producttitel.

consulting

Kwaliteit klantenservice

Ons team van feedmarketingninja's is 24/7 beschikbaar via chat, e-mail en zelfs online sessies. Channable is alleen tijdens kantooruren beschikbaar, ook is er geen live chat.

Op een onafhankelijk review platform (Capterra) heeft DataFeedWatch een score van 4,8. Channable heeft op datzelfde platform maar een score van 4,5.

Warstwa 2 (1)

Wereldwijde aanpak

DataFeedWatch werkt met meer dan 2000 verschillende verkoopkanalen, in 60 landen en in 10 talen.
Channable is vooral gericht op Nederland, en breidt langzaam uit naar omliggende landen.

DataFeedWatch wordt vertrouwd door bekende internationale merken zoals adidas, Decathlon, Kenzo maar ook Nederlandse bedrijven zoals Blokker, Whello of Happy Idiots.

Laat Je Bedrijf Groeien met DataFeedWatch

Waarom ondernemers & agencies voor DataFeedWatch kiezen

reviewimg

"Kwalitatief, Goeie klantenservice!"

"Ik gebruik de service al 3 - 4 jaar. Deze dienst werkt echt geweldig, je kan me niet blijer krijgen! DataFeedWatch wordt constant geüpdatet en klanten worden goed geholpen. Nee, niet goed geholpen: de klantenservice is absoluut fantastisch!"

Group 146
Group 147
Group 148
Group 149