Volusion Shopping Cart Software

volusion-datafeedwatch

 

Over Volusion

Volusion is een toonaangevend e-commerce platform dat operationele oplossingen biedt, zoals voorraadbeheer en klantenbeheer. Het model is een mix tussen all-inclusive en selfservice. Dit verschilt van veel andere e-commerce website providers. Het biedt gebruikers de tools die ze nodig hebben om aan de slag te gaan en de controle en flexibiliteit voor het beheren van hun webshop.

 

Voor wie is het geschikt?

Volusion is ontworpen om bedrijven meer tijd te geven om te besteden aan het daadwerkelijk verkopen van hun producten in plaats van het leren of inhuren van interne resources om op hun site te werken. Dus het is geschikt voor freelancers, kleine bedrijven en non-profit organisaties. Enkele van hun 180.000 klanten zijn Teatrition, Fitness Finders en Chicago Offroad. Met Google Website Translator ondersteunt Volusion ook meerdere talen, waardoor gebruikers wereldwijd kunnen verkopen. De ondersteunde landen zijn momenteel Canada, het VK en de VS en de ondersteunde talen zijn beperkt tot Engels. Over het algemeen is dit het meest geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een allround, gehost platform voor een productcatalogus, winkelmandje en betaalfunctie. In het ideale geval hebben ze ook enige toegang tot webontwikkeling.

 

Belangrijkste voordelen van Volusion

Deze shopping cart biedt een aantal voordelen. Volgens gebruikers zijn dit de voordelen die er bovenuit steken:

 

DataFeedWatch Integratie met Volusion

DataFeedWatch heeft een volledige integratie met de Volusion shopping cart. De integratie werkt met behulp van de Volusion API. Om de integratie te kunnen gebruiken heb je wel een “Pro” of “Premium” abonnement nodig. Bekijk onze Volusion integratiehandleiding om jouw shopping cart te integreren met DataFeedWatch.

 

Conclusie

Volusion biedt een aantal voordelen, met name voor kleinere bedrijven.

 

Integreer vandaag met Volusion!