<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

VersaCommerce Shopping Cart Software

versacommerce-shopping-cart-datafeedwatch

 

Doelgroep en doelmarkt

VersaCommerce is momenteel gericht op Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland, maar in de toekomst zullen zij zich ook op andere Europese landen focussen. VersaCommerce is met name geschikt voor professionele retailers en groothandelaren die op meerdere kanalen actief zijn.

 

Belangrijkste voordelen van VersaCommerce

Overal verkopen.

Met VersaCommerce kun je je producten verkopen vanuit een centrale catalogus in jouw online winkel, op de grootste marktplaatsen, prijsvergelijking portals, sociale mediaplatforms en andere websites.
 
Custom design.
Het design van je online winkel kan met een muisklik 100% worden aangepast aan je individuele voorkeuren, of rechtstreeks worden gewijzigd via de HTML/CSS templates.
 
Flexibele uitbreiding.
Met onze apps kunnen nog meer functies worden toegevoegd en ook externe oplossingen zoals weclapp.com kunnen in enkele klikken worden geactiveerd. Een koppeling met andere systemen is mogelijk via de systeeminterface.
 
Makkelijk in gebruik.
Het enige dat je nodig hebt om VersaCommerce te gebruiken is een internetbrowser. Het platform is zeer intuïtief en de gedetailleerde gebruikershandleiding en goede klantenondersteuning helpen je om snel aan de slag te gaan.
 
Gunstige prijzen en eerlijke voorwaarden.
De voordelige tarieven zijn inclusief hosting en ondersteuning en kunnen op elk moment worden gewijzigd of beëindigd. Je kunt zoveel artikelen als je wilt onbeperkt verkopen.
 

Integratie met DataFeedWatch

  1. Begin een gratis test website op VersaCommerce. Klik op ’Kostenlos testen’ (‘gratis testen’) rechtsboven aan de VersaCommerce Homepage.
  2. Koppel DataFeedWatch met VersaCommerce:
  3. Ga in DFW naar ‘Meine Shops’ (‘Mijn shops’) → ‘Shop hinzufügen’ (‘Shops toevoegen’) en geef de naam van jouw shop in (het gedeelte voor ‘.versacommerce.de’, bijv. ‘wild-flower-99’).

Daarna kies je ‘VersaCommerce’ in het menu en volg je de instructies.

 

Integreer vandaag met VersaCommerce!