<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Integreer met Shopify en wees waar je klanten zijn

Waarom Shopify en DataFeedWatch

Integreer met gemak

Je bent slechts enkele muisklikken verwijderd van een verbinding met je Shopify winkel. Maak daarna naadloos verbinding tussen Shopify en DataFeedWatch.
visual addon

Een actuele feed met dagelijkse updates

Slaap op beide oren, wetend dat je feeds altijd actueel blijven en je producten over verschillende platforms gesynchroniseerd worden.
visual addon

Vermijd productafkeuring

Tijdens het opzetten van je feed vermelden wij alle vereiste velden. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets belangrijk mist.
visual addon

Praktische ondersteuning

Maak je eerste feed aan met behulp van onze experten. Creëer, breng in kaart en optimaliseer, wetende dat ze er altijd voor je zijn.
visual addon

Waarom online winkeliers en bureaus houden van DataFeedWatch:

Deze app doet alles wat we nodig hebben en meer, speciale vermelding voor het team achter de chat, geen probleem dat niet binnen enkele minuten verholpen werd, zelfs tot het effectief aanbrengen van de wijzigingen in de feed voor ons. Uitstekend!

Polarn O. Pyret UK

4,7

Waar je op kunt rekenen

shopify-illustration

Wat is Shopify

Shopify is een e-commerceplatform dat je onderneming online tot leven helpt brengen.

Grijp de controle over alle aspecten van je zaak uit één plaats met eenvoudig beheer en tools om je website te bouwen. Gekoppeld aan DataFeedWatch open je een wereld aan mogelijkheden via het optimaliseren van je datafeeds.

Klaar voor de start? Hier is wat je moet doen:

01

Bezoek de Shopify App Store

Meld je aan op je Shopify account en kies Apps uit het menu aan de linkerzijde. Klik vervolgens op "Bezoek de Shopify App Store".. shopifya_app_store

02

Vind de DataFeedWatch app

Typ DataFeedWatch in de zoekbalk of kijk in de sectie Product Feed find_datafeedwatch_app

03

Voeg DataFeedWatch toe aan je winkel

Klik op App toevoegen > Installeren
...en je bent klaar!
Add_DataFeedWatch_App

04

Meld aan op DataFeedWatch

Klik na de installatie op de DataFeedWatch app. Je wordt doorverwezen naar onze pagina. Meld je aan op een bestaande account of maak een nieuwe om DataFeedWatch te gebruiken. Login_to_DataFeedWatch

05

Creëer een winkel

Wanneer het tijd is om je winkel aan te maken in DataFeedWatch, voeg simpelweg je Shopify-URL in, en je producten worden automatisch gedownload. Moeilijkheden? Contacteer ons - we helpen je graag verder! adding_shop

Vragen? Boek nu een demo!

Boek een demo