Magento Shopping Cart Software

magento-datafeedwatch

Over Magento

Magento is een online e-commerce Shopping Cart platform. Het is een toonaangevende wereldwijde winkel software, die elk jaar meer dan $100 miljard aan merchandising verwerkt. Magento ondersteunt een open source commerce platform met een bloeiende ontwikkelingsgemeenschap van meer dan 150.000 ontwikkelaars. Magento biedt een breed scala aan producten, waarmee verkopers winkelmandjes kunnen afstemmen op hun specifieke behoeften. Ze bieden Magento Community, Magento Enterprise, Magento Enterprise Cloud en Magento 2.

 

Op welke Landen richt Magento zich?

Magento heeft een wereldwijde focus en biedt uitgebreide taal- en lokalisatie pakketten. Hiermee kunnen verkopers zich op wereldwijde klanten richten en gemakkelijk uitbreiden naar nieuwe markten. De Magento software zelf biedt de mogelijkheid om uw voorkeurstaal op te geven voor een gepersonaliseerde ervaring.

 

Magento Doelgroep

Magento richt zich op grotere retailers en verkopers. Dit komt voornamelijk doordat er technische kennis nodig is om de open source software te implementeren. Als een kleinere verkoper deze ontwikkelingskennis heeft zijn er echter geen belemmeringen voor de grootte van de e-commerce retailer. Ook heeft Magento verschillende grote retailer-, Enterprise- en cloud-oplossingen voor de grote online verkoper.

 

Voordelen van Magento

Open source: Magento is in de eerste plaats een open source platform. Het biedt dus volledige flexibiliteit voor implementatie in uw e-commerce winkel. Met de Magento Community krijgt u uitgebreide functionaliteit en de flexibiliteit om de shopping cart voor uw bedrijf te laten werken.

Enterprise Edition: Magento Enterprise Edition biedt een schaalbaar handelsplatform met out-of-the-box functionaliteit. Laat u niet afschrikken door de open source horrorverhalen. De Enterprise-editie van Magento biedt 24/7 toegang tot professionele ondersteuningsteams, accountmanagers en consultants. Ondersteuning voor de beveiliging van het platform omvat ook periodieke scans en tests.

Cloud Edition: Magento Enterprise Cloud Edition is een volledig aanpasbare shopping cart die wordt beheerd via de cloud. Met een API, netwerk voor content en ingebouwde beveiliging is het klaar voor uw cloudinfrastructuur. De cloud-toevoeging is ook gebruiksklaar voor Amazon Web Services (AWS).

 

DataFeedWatch Integratie met Magento

DataFeedWatch heeft een rechtstreekse integratie met Magento. U kunt DataFeedWatch bestellen in de Magento App Store. Daarna kunt u een shop opzetten in DataFeedWatch en eenvoudig uw Magento Shop uploaden. We hebben gedetailleerde setup instructies in onze Magento Integratiehandleiding.

 

Integreer Vandaag met Magento!