Lightspeed Shopping Cart Software

lightspeed-datafeedwatch

Over Lightspeed

Lightspeed biedt een breed scala aan point of sale (POS) en e-commerce oplossingen, zoals een e-commerce platform voor online verkoop en een geïntegreerd Retail platform voor zowel de online als offline verkoop. Er is ook een Restaurant POS platform. De bovenstaande oplossingen zijn cloudgebaseerd, maar Lightspeed biedt ook een OnSite POS product waarmee je Lightspeed kan gebruiken op een Macbook op jouw eigen locatie. Afhankelijk van de oplossing die je kiest, Lightspeed kan worden gebruikt om een online winkel te bouwen, je inventaris te beheren, al jouw klanten op één plek te beheren en toegang te krijgen tot krachtige rapporten die je meer inzicht geven in de prestaties van jouw bedrijf.

 

Op welke landen richt Lightspeed zich?

Lightspeed biedt meerdere taalopties, hoewel dit kan variëren afhankelijk van het product dat je kiest. Het restaurant platform is bijvoorbeeld beschikbaar in het Chinees, Nederlands, Engels, Frans en Duits, terwijl het OnSite platform beschikbaar is in het Engels, Frans en Spaans. Er zijn ook verschillende valuta-opties beschikbaar.

 

Doelgroep

Lightspeed is gebouwd voor retailers en restaurants van elke omvang, inclusief winkels met meerdere, fysieke, locaties. Door de flexibiliteit die Lightspeed biedt, variëren de 45.000 klanten van kleine retailers tot grote, bekende merken. Bovendien is de website beschikbaar in meerdere talen, waardoor mensen die geen Engels spreken zich gemakkelijker kunnen inlezen over en aanmelden voor Lightspeed.

 

Voordelen van Lightspeed

  1. Krachtige tools voor inventarisbeheer - je kan jouw inventaris beheren zoals jij dat wilt met Lightspeed. Het toevoegen van producten, het beheren van categorieën en alle andere functies met betrekking tot inventarisbeheer zijn eenvoudig te gebruiken. Ook zijn er geavanceerdere functies zoals aanpasbare tags en uitgebreide attribuut matrices. Bovendien is het eenvoudig om producten die je in bulk koopt te beheren en vervolgens afzonderlijk te verkopen.
  1. Platform Flexibiliteit - de tools voor inventarisbeheer die beschikbaar zijn in Lightspeed is slechts een voorbeeld van de de vele functies die Lightspeed te bieden heeft. Er zijn specifieke producten die afgestemd zijn op jouw e-commerce behoeften, zoals de Retail solution die zowel POS- als e-commerce functies biedt. Er zijn ook krachtige tools waardoor orderbeheer, personeelsbeheer en klantrelatiebeheer makkelijker wordt. Lightspeed is tevens een effectieve oplossing als je meerdere winkels wilt beheren.
  1. Add-ons en integraties van derden - Je kan de functionaliteit van Lightspeed uitbreiden naar de specifieke behoeften van jouw bedrijf door add-ons en integraties met tools van derden te gebruiken. Je kan Lightspeed bijvoorbeeld integreren met populaire boekhoudplatforms zoals Xero, Sage One en QuickBooks. Er zijn ook integraties voor onder andere analytics, e-mailmarketing, supply chain management en meer. De beschikbare apps omvatten alles, van sociale media tot betalingsproviders en reviews.


DataFeedWatch Integratie met Lightspeed

DataFeedWatch heeft een directe integratie met Lightspeed. Als je een shop opzet in DataFeedWatch kan je je datafeed naadloos integreren in DataFeedWatch.

 

Integreer vandaag met Lightspeed!