Lightspeed Shopping Cart Software

lightspeed-datafeedwatch

Over Lightspeed

Lightspeed biedt een scala aan point of sale (POS) en e-commerce oplossingen, zoals een e-commerce platform voor online verkoop en een geïntegreerd Retail platform voor verkoop online en in de winkel. Er is ook een Restaurant POS platform. De bovenstaande oplossingen zijn cloudgebaseerd, maar Lightspeed biedt ook een OnSite POS product waarmee u Lightspeed kunt gebruiken op een Mac op uw eigen locatie. Afhankelijk van de optie die u kiest, kunt u Lightspeed gebruiken om uw online winkel te bouwen, inventaris te beheren, al uw klanten op één plek te beheren en toegang te krijgen tot krachtige rapportages die u een beter inzicht in uw bedrijf geven.

 

Op welke landen richt Lightspeed zich?

Lightspeed biedt meerdere taalopties, hoewel dit kan variëren afhankelijk van het product dat u kiest. Het restaurant platform is bijvoorbeeld beschikbaar in het Chinees, Nederlands, Engels, Frans en Duits, terwijl het OnSite platform beschikbaar is in het Engels, Frans en Spaans. Er zijn ook verschillende valuta-opties beschikbaar.

 

Doelgroep

Lightspeed is gebouwd voor retailers en restaurants van elke omvang, inclusief winkels met meerdere locaties. Als gevolg hiervan variëren de 45.000 klanten van kleine retailers tot grote, bekende merken. Bovendien is de website beschikbaar in meerdere talen, waardoor mensen die geen Engels spreken zich gemakkelijker kunnen aanmelden.

 

Voordelen van Lightspeed

  1. Krachtige tools voor inventarisbeheer - u kunt uw inventaris beheren zoals u dat wilt met Lightspeed. Het toevoegen van producten, het beheren van categorieën en alle andere basistaken in verband met inventarisbeheer zijn eenvoudig te gebruiken. U kunt ook geavanceerde functies gebruiken, waaronder aanpasbare tags en uitgebreide attribuut matrices. Bovendien is het eenvoudig om producten die u in bulk koopt te beheren en vervolgens afzonderlijk te verkopen.
  1. Platform Flexibiliteit - de tools voor inventarisbeheer die beschikbaar zijn in Lightspeed zijn slechts een voorbeeld van de flexibiliteit van het platform. Ten eerste zijn er specifieke producten beschikbaar voor uw behoeften, zoals de Retail solution die zowel POS- als e-commerce functies biedt. Er zijn ook krachtige tools voor orderbeheer, personeelsbeheer en klantrelatiebeheer. Lightspeed is ook effectief als u meerdere winkels wilt beheren.
  1. Add-ons en integraties van derden - u kunt de functionaliteit van Lightspeed uitbreiden naar de specifieke behoeften van uw bedrijf door add-ons en integraties met tools van derden te gebruiken. U kunt Lightspeed bijvoorbeeld integreren met populaire boekhoudplatforms zoals Xero, Sage One en QuickBooks. Er zijn ook integraties voor onder andere analytics, e-mailmarketing, supply chain management en meer. De beschikbare apps omvatten alles, van sociale media tot betalingsproviders en reviews.


DataFeedWatch Integratie met Lightspeed

DataFeedWatch heeft een directe integratie met Lightspeed. Als u een shop opzet in DataFeedWatch kunt u uw datafeed naadloos integreren in DataFeedWatch.

 

Integreer Vandaag met Lightspeed!