BigCommerce Shopping Cart Software

bigcommerce-datafeedwatch

Over BigCommerce

BigCommerce is een shopping cart provider waarmee je een complete online winkel kunt opzetten. Dit omvat de voorkant van je online shop waarop je producten en prijzen weergegeven worden evenals het winkelmandje en de betaalfunctionaliteit. Het omvat ook administratieve processen zoals verzending en het genereren van rapporten om de prestaties van jouw bedrijf te analyseren.

 

Op welke landen richt BigCommerce zich?

BigCommerce heeft in meer dan 150 landen hun shopping cart oplossing gebruiken. Zowel de website als het platform zelf zijn echter alleen beschikbaar in het Engels. Dit omvat het configuratiescherm voor het beheren van uw winkel en de openbare winkel. Het is mogelijk om een online winkel in elke taal te maken met behulp van BigCommerce. Hiervoor heb je een ontwikkelaar nodig die de BigCommerce API gebruikt om de niet-Engelse versie van jouw winkel te maken. Zelfs met deze oplossing zijn er enkele beperkingen. Jouw ontwikkelaar kan bijvoorbeeld alleen een BigCommerce-shop maken in talen die van links naar rechts worden geschreven. Hoewel het moeilijk en soms onmogelijk is om jouw online winkel in een andere taal in te stellen met BigCommerce, heeft het wel internationale verzend- en betalingsfuncties. BigCommerce is geïntegreerd met verschillende betalingsproviders waarmee je prijzen op jouw website kunt weergeven en betalingen in andere valuta kunt accepteren. BigCommerce heeft ook integraties met verzendbedrijven waardoor je producten naar bijna elk land ter wereld kan verzenden.

 

Doelgroep

Bedrijven van elke omvang kunnen BigCommerce overal ter wereld gebruiken. Van kleine lokale winkels tot multinationals. Een van de manieren waarop BigCommerce dit mogelijk maakt is door variabele tariefplannen aan te bieden op basis van jouw online verkopen in de afgelopen 12 maanden. Er zijn echter enkele beperkingen waardoor het platform bij uitstek geschikt is voor Engelstalige klanten.

 

Voordelen van BigCommerce

  1. BigCommerce zorgt voor de technologie - BigCommerce verzorgt alle technische aspecten voor het opzetten van een online shop. Dit doen ze door hun platform in de cloud aan te bieden en door een uitgebreide oplossing te leveren die alle elementen van het bouwen en runnen van een online winkel omvat. Werken in de cloud betekent flexibiliteit. Het opzetten van een winkel is dus gemakkelijk en snel waardoor je je meer kunt richten op de marketing van jouw producten en de tevredenheid van je klanten. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over de technische kant van het runnen van een e-commerce website.
  1. Ze bieden veel functies - BigCommerce heeft een uitgebreid aanbod aan functies, waaronder geavanceerde functies, voor alle tariefplannen. Geen transactiekosten, onbeperkte opslag, onbeperkte bandbreedte, responsieve sjablonen, eenvoudig te gebruiken betaalpagina’s, functionaliteit voor productbeoordeling, SSL-certificaten, marketing integraties en meer. Ook kun je met BigCommerce producten makkelijk verkopen op kanalen zoals Amazon, eBay en Facebook.
  1. Er is een grote app store - Je kan extra functionaliteit toevoegen aan jouw BigCommerce-website met add-ons in de app store. Dit is vooral handig als je je bedrijf uitbreidt.

DataFeedWatch Integratie met BigCommerce

DataFeedWatch heeft een rechtstreekse integratie met BigCommerce. Je kan DataFeedWatch bestellen in de BigCommerce App Store. Daarna kan je een shop opzetten in DataFeedWatch en eenvoudig jouw BigCommerce Shop uploaden. Lees onze BigCommerce Integratiehandleiding voor meer informatie.

 

Integreer vandaag met BigCommerce