BigCommerce Shopping Cart Software

bigcommerce-datafeedwatch

Over BigCommerce

BigCommerce is een shopping cart provider waarmee u een complete online winkel kunt opzetten. Dit omvat de voorkant van de winkel, om producten en prijzen weer te geven, evenals het winkelmandje en de betaalfunctionaliteit. Het omvat ook administratieve processen zoals verzending en het genereren van rapporten om de prestaties van uw bedrijf te analyseren.

 

Op welke landen richt BigCommerce zich?

BigCommerce zegt dat winkels in meer dan 150 landen hun shopping cart oplossing gebruiken. Het platform is echter alleen beschikbaar in het Engels. Dit omvat het configuratiescherm voor het beheren van uw winkel en de openbare winkel. Bovendien zijn er geen taalopties in de BigCommerce-website. Dat gezegd hebbende, het is mogelijk om een online winkel in elke taal te maken met behulp van BigCommerce. U heeft echter een ontwikkelaar nodig die de BigCommerce API gebruikt om de niet-Engelse versie van uw winkel te maken. Zelfs met deze oplossing zijn er enkele beperkingen. Uw ontwikkelaar kan bijvoorbeeld alleen een BigCommerce-shop maken in talen die van links naar rechts worden geschreven. Hoewel het moeilijk en soms onmogelijk is om uw online winkel in een andere taal in te stellen met BigCommerce, heeft het wel internationale verzend- en betalingsfuncties. Dit omvat een integratie met verschillende betalingsproviders waarmee u prijzen op uw website kunt weergeven en betalingen in andere valuta kunt accepteren. BigCommerce heeft ook integraties met verzendbedrijven waardoor u naar bijna elk land ter wereld kunt verzenden.

 

Doelgroep

BigCommerce kan door online retailers overal ter wereld worden gebruikt. Er zijn echter enkele beperkingen die het platform het meest geschikt maken voor retailers die zich op Engelstalige klanten richten. Bedrijven van elke omvang gebruiken BigCommerce, van kleine lokale winkels tot multinationals. Een van de manieren waarop BigCommerce dit mogelijk maakt is door variabele tariefplannen aan te bieden op basis van uw online verkopen in de afgelopen 12 maanden.

 

Voordelen van BigCommerce

  1. BigCommerce zorgt voor de technologie - BigCommerce verzorgt alle technische aspecten van het creëren van een online winkel, door hun platform in de cloud aan te bieden en door een uitgebreide oplossing te leveren die alle elementen van het bouwen en runnen van een online winkel omvat. Omdat u in de cloud werkt kunt u sneller een online winkel opzetten en kunt u zich richten op de marketing van uw producten en uw klanten bedienen zonder u al te veel zorgen te maken over de technische kant van het runnen van een e-commerce website.
  1. Ze bieden veel functies - BigCommerce heeft een uitgebreide aanbod aan functies, waaronder geavanceerde functies, voor alle tariefplannen. Hieronder vallen geen transactiekosten, onbeperkte opslag, onbeperkte bandbreedte, responsieve sjablonen, eenvoudig te gebruiken betaalpagina’s, functionaliteit voor productbeoordeling, SSL-certificaten, marketing integraties en meer. U kunt ook gemakkelijk verkopen op verkoopkanalen zoals Amazon, eBay en Facebook.
  1. Er is een grote app store - u kunt extra functionaliteit toevoegen aan uw BigCommerce-website met add-ons in de app store. Dit is vooral handig als u uw bedrijf uitbreidt.

DataFeedWatch Integratie met BigCommerce

DataFeedWatch heeft een rechtstreekse integratie met BigCommerce. U kunt DataFeedWatch bestellen in de BigCommerce App Store. Daarna kunt u een shop opzetten in DataFeedWatch en eenvoudig uw BigCommerce Shop uploaden. We hebben gedetailleerde setup instructies in onze BigCommerce Integratiehandleiding.

 

Integreer Vandaag met BigCommerce