3dcart Shopping Cart Software

3dcart-datafeedwatch

Over 3dcart

3dCart is een volledig gehoste e-commerce software provider die geschikt is voor retailers van elke bedrijfsgrootte. Het heeft een groot aantal functies zoals diverse marketingtools en kan worden geïntegreerd met verschillende serviceproviders, zoals transportbedrijven.

 

Doelgroep

3dcart is ontworpen voor grote en kleine bedrijven. Door het niveau van de klantenservice en het gebruiksgemak wordt 3dcart vaak aangeraden aan mensen die net beginnen. Ze bieden een paar abonnementen aan, die op elk niveau een verscheidenheid aan diensten bieden:

Alle abonnementen bieden onbeperkte opslag, een onbeperkt aantal producten en bandbreedte en 24/7 klantenservice. Met een breed scala aan diensten als die van 3dcart wordt de schaalbaarheid van webshops ondersteund, zodat bedrijven dezelfde e-commerce website kunnen blijven gebruiken als ze groeien.

 

Voordelen van 3dcart

3dcart biedt een aantal voordelen, waaronder:Talen en landen

3dcart-winkels ondersteunen elke taal die het Romeinse/Latijnse alfabet gebruikt, waaronder Engels, Frans, Spaans en Nederlands. Andere alfabetten worden niet ondersteund, zoals Chinees, Japans en Grieks. Let wel op dat 3dcart slechts één taal tegelijk kan ondersteunen. Voor retailers die in meerdere landen willen verkopen, kan het de moeite waard zijn om meerdere sites met 3dcart in te richten voor verschillende talen. Met de add-on voor voorraadbeheer kunnen gebruikers deze verschillende sites synchroniseren om ervoor te zorgen dat de voorraad op alle sites klopt.

 

DataFeedWatchIntegratie met 3dcart

DataFeedWatch biedt een volledige integratie met 3dcart. De DataFeedWatch integratie met 3dcart werkt via de 3dcart API. Dit zorgt voor volledig beheer tussen de platforms. Lees onze uitgebreide 3dcart installatiehandleiding om DataFeedWatch te integreren.

 

Conclusie

Kortom, 3dcart kan worden gebruikt voor bedrijven van elke omvang vanwege de verschillende abonnementen en het is aantrekkelijk vanwege het gebruiksgemak. Ze bieden een gratis proefperiode van 15 dagen, dus als de tijd het toelaat, kan het de moeite waard zijn om het platform te proberen om erachter te komen of het voor jouw bedrijf werkt.

 

Integreer vandaag met 3dcart!