3dcart Shopping Cart Software

3dcart-datafeedwatch

Over 3dcart

3DCart is een volledig gehoste e-commerce software provider die is ontworpen voor alle bedrijfsgroottes. Het heeft een groot aantal functies zoals marketingtools en kan worden geïntegreerd met verschillende serviceproviders, zoals transportbedrijven.

 

Doelgroep

3dcart is ontworpen voor grote en kleine bedrijven. Door het niveau van de klantenservice en het gebruiksgemak wordt 3dcart vaak aangeraden aan mensen die net beginnen. Het is echter geschikt voor alle bedrijfsgroottes, omdat ze een groot aantal abonnementen bieden, die op elk niveau een verscheidenheid aan diensten bieden:

Al deze abonnementen bieden onbeperkte opslag, een onbeperkt aantal producten, bandbreedte en 24/7 klantenservice. Met een scala aan diensten wordt de schaalbaarheid ondersteund, zodat bedrijven dezelfde e-commerce website kunnen blijven gebruiken als ze groeien.

 

Voordelen van 3dcart

3dcart biedt een aantal voordelen, waaronder:

Talen en landen

Een 3dcart-winkel kan elke taal ondersteunen die het Romeinse/Latijnse alfabet gebruikt, waaronder Engels, Frans, Spaans en Nederlands. Andere alfabetten worden niet ondersteund, wat betekent dat talen zoals Chinees, Japans en Grieks niet ondersteund worden. Het is ook belangrijk op te merken dat 3dcart slechts één taal tegelijk kan ondersteunen. Voor retailers die in meerdere landen willen verkopen, kan het de moeite waard zijn om meerdere sites met 3dcart in te richten voor verschillende talen. Met de add-on voor voorraadbeheer kunnen gebruikers deze verschillende sites synchroniseren om ervoor te zorgen dat de voorraad op alle sites klopt.

 

DataFeedWatch Integration met 3dcart

DataFeedWatch biedt een volledige integratie met 3dcart. De DataFeedWatch integratie met 3dcart werkt via de 3dcart API. Dit zorgt voor volledig beheer tussen de platforms. Bezoek onze 3dcart installatiehandleiding om te integreren met DataFeedWatch.

 

Conclusie

Kortom, 3dcart kan worden gebruikt voor bedrijven van elke omvang vanwege de verschillende abonnementen en het is aantrekkelijk vanwege het gebruiksgemak. Ze bieden een gratis proefperiode van 15 dagen, dus als de tijd het toelaat, kan het de moeite waard zijn om het platform te proberen om erachter te komen of het voor uw bedrijf werkt.

 

Integreer Vandaag met 3dcart!