<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Over ons

 

DataFeedWatch werd in 2013 gelanceerd in San Mateo, California.

 

Toen we begonnen met het beheren van Product Listing Ads (PLA) werd het al snel duidelijk dat het optimaliseren van datafeeds de meest belangrijke succesfactor is voor elke campagne. We kwamen er ook al snel achter dat er geen betaalbare oplossing voor middelgrote adverteerders bestond. Dus ontwikkelden we iets dat we voornamelijk zelf hard nodig hadden: een applicatie die ons in staat stelt om feeds te re-mappen, categorieën en labels toe te voegen, en alles in te regelen wat nodig is om rendabele Google Shopping campagnes op te zetten.

 

Na de lancering ging alles in sneltreinvaart: we begonnen meer kanalen toe te voegen en binnen een jaar waren we ’s werelds grootste data feed tool met meer dan 500 kanalen in meer dan 30 landen. We voegden ook DataFeedWatch Analytics toe, waarmee prestatiegerichte statistieken voor ieder product op ieder kanaal inzichtelijk werden en de mogelijkheid om slecht presterende producten uit je data feeds te verwijderen.

 

We begonnen vrijwel meteen te groeien en onze groei versnelt nog steeds. Nu bieden we, vanuit kantoren in Foster City (VS), Krakau (PL) en Amsterdam, een robuuste dienstverlening voor eRetailers en online marketing bureaus die hun feeds en prestaties willen optimaliseren op Google Shopping en ieder ander kanaal. DataFeedWatch is intuïtiever en eenvoudiger in gebruik dan andere data feed tools en onze prijzen zijn betaalbaar en flexibel: van een voordelig abonnement voor kleine winkeliers tot een Agency abonnement voor een onbeperkt aantal shops.

 

DataFeedWatch is opgericht en wordt geleid door Jacques van der Wilt en wordt gesteund door onze favoriete investeerder: Credo Ventures.