Feed Set-Up
$99
  •  1 feed voor elke non-marketplace kanaal
Bestel nu
Feed Set-Up
$150
  •  1 feed voor elke non-marketplace kanaal
Bestel nu

Feed Setup

 

Wat is het?

Wij maken een feed voor je aan en zorgen ervoor dat deze voldoet aan alle specificatie’s van het online kanaal dat je hebt gekozen. Feed Setup is een additionele service die je kunt bestellen wanneer je geen tijd of kennis hebt om zelf een data feed op te zetten. De Feed Setup is per kanaal en alleen beschikbaar voor klanten van DataFeedWatch.

 

Hoe werkt het?

Je kunt een Feed Setup bestellen via de ‘My Account’ tab in je DataFeedWatch omgeving. In het aanvraag formulier kun je shop, land en kanaal opgeven waarvoor je een data feed wilt laten opzetten. Wanneer je aanvullende wensen hebt betreft de Feed Setup (bijv. producten die je wilt uitsluiten), dan kun je dit eveneens aangeven. Nadat we je Feed Setup verzoek hebben ontvangen zal een van onze eCommerce specialisten je data feed opzetten. Dit neemt gemiddeld zo’n 2 werkdagen in beslag.

 

Waarom een Feed Setup bestellen?

Met onze kennis en ervaring garanderen wij het best mogelijke resultaat met het gebruik van de data uit je webshop. De data feed wordt maximaal beschreven om desbetreffend kanaal uit te nutten en de hoogst mogelijke RoI te garanderen.