<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">
Feed Set-Up
$99
  • 1 feed voor elk niet-marktplaats kanaal
Bestel nu
Feed Set-Up
$150
  •  1 feed voor elke non-marketplace kanaal
Bestel nu

Feed Setup

 

Wat is het?

We stellen een feed voor je op en zorgen ervoor dat deze voldoet aan alle vereisten van het shopping kanaal van jouw keuze. Feedconfiguratie is een extra dienst die je kan afnemen als je geen tijd hebt of niet over de kennis beschikt om zelf een datafeed te maken.
Een Feed setup is voor slechts 1 kanaal en is alleen beschikbaar voor DataFeedWatch abonnees.

 

Hoe werkt het?

Je kan een Feed setup bestellen in het gedeelte ‘Mijn accounts' (tabblad 'Abonnementen'). In het aanvraagformulier kies je de winkel, het land en het kanaal waarvoor je een datafeed wilt instellen. Als je aanvullende verzoeken hebt met betrekking tot de feedconfiguratie (bijvoorbeeld producten die moeten worden uitgesloten van de feed), kun je deze ook vermelden in het formulier. Na het ontvangen van een feedconfiguratieverzoek maakt onze e-commerce specialist een datafeed voor het gevraagde kanaal. Dit duurt meestal maximaal 2 werkdagen.

 

Waarom een feed setup bestellen?

Op basis van onze kennis en ervaring zorgen wij voor het best mogelijke gebruik van de gedownloade gegevens van uw winkel. Meer data betekent een betere feed. De gegevensfeed is maximaal beschrijvend om het beste gebruik van een kanaal en de hoogst mogelijke ROI te garanderen.