WooCommerce Shopping Cart Software

woocommerce-datafeedwatch

Over WooCommerce

WooCommerce is een plug-in voor WordPress die winkelmandjes- en e-commerce-functionaliteit aan uw website toevoegt, zoals de mogelijkheid om producten op uw website weer te geven en uw website een kassa te geven en andere online winkel beheerfuncties. U kunt fysieke producten, digitale producten en abonnementen verkopen met WooCommerce. De belangrijkste WordPress plug-in is gratis en heeft standaard een reeks functies. Er zijn ook honderden add-ons beschikbaar voor WooCommerce om de functionaliteit te verbeteren en uw e-commerce winkel extra functies te geven. Bovendien is het platform open source zodat ontwikkelaars het kunnen aanpassen waar nodig. Volgens WooCommerce gebruikt meer dan 28 procent van de online winkels ter wereld hun platform.

 

Op welke landen richt WooCommerce zich?

WooCommerce zegt dat ze "gereed zijn voor lokalisatie". Twee van de belangrijkste manieren om uw WooCommerce online winkel in een andere taal aan te bieden, is door een ‘theme’ te gebruiken dat meerdere talen ondersteunt of een WordPress plug-in gebruiken. WooCommerce berekent ook automatisch btw-tarieven voor “belangrijke landen”. Bovendien zijn er verschillende valuta-opties beschikbaar in WooCommerce, hoewel u er een moet instellen als standaardvaluta. Het is ook mogelijk om plug-ins te gebruiken die prijzen weergeven voor bezoekers van uw website in hun lokale valuta, maar de transactie zal in uw standaardvaluta zijn. Als de gewenste valuta niet in de lijst van WooCommerce staat, kunt u de bestanden van de plug-in bewerken om uw eigen valuta toe te voegen. Of u kunt een plug-in of een WooCommerce-extensie gebruiken.

 

Doelgroep

WooCommerce is het meest gebruikte shopping cart en e-commerce platform ter wereld. Het wordt gebruikt door grote merken met duizenden producten, kleine bedrijven die één of twee producten aanbieden, en alles daartussenin.

 

Voordelen van WooCommerce

  1. U betaalt alleen voor wat u nodig hebt - zoals gezegd is de WooCommerce plugin voor WordPress gratis. Dit betreft de basisfunctionaliteit waarop u vervolgens kunt bouwen, afhankelijk van uw behoeften. Veel van de extra functies zijn beschikbaar via premium plug-ins, maar u betaalt alleen voor wat u gebruikt.
  1. Er is een groot aantal extensies en plug-ins beschikbaar – er zijn duizenden extensies en plug-ins om functionaliteit toe te voegen aan uw online winkel. In het onwaarschijnlijke geval dat er geen extensie is die de functionaliteit levert die u nodig hebt, kunt u een ontwikkelaar inhuren voor een op maat gemaakte oplossing. Met andere woorden, u kunt vrijwel alles doen met WooCommerce.
  1. Het werkt met WordPress - WordPress ondersteunt meer websites dan enig ander platform ter wereld. Als u al bekend bent met WordPress is WooCommerce eenvoudig.

 

DataFeedWatch Integratie met WooCommerce

DataFeedWatch heeft een directe integratie met WooCommerce. Als u een shop opzet binnen DataFeedWatch kunt u voor de optie WooCommerce kiezen. DataFeedWatch downloadt vervolgens probleemloos uw producten. Om WooCommerce te integreren met DataFeedWatch kunt u onze WooCommerce Integratiehandleiding gebruiken. Integreer WooCommerce en DataFeedWatch vandaag nog!

 
Integreer Vandaag met WooCommerce!