WooCommerce Shopping Cart Software

woocommerce-datafeedwatch

Over WooCommerce

WooCommerce is een plugin voor WordPress die winkelmandjes- en e-commerce-functionaliteit aan jouw website toevoegt. Je kunt bijvoorbeeld producten op jouw website weergeven, een kassa toevoegen en zo zijn er nog veel meer beheerfuncties die je de gelegenheid geven je shop te optimaliseren. Ook kun je naast fysieke producten ook digitale producten en abonnementen verkopen met WooCommerce. De basis WooCommerce plugin is gratis en heeft een standaard reeks handige functies. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kiezen uit duizenden additionele add-ons voor WooCommerce om je e-commerce winkel meer functies te geven en de gebruikerservaring van je shop te optimaliseren. Bovendien is het platform open source zodat ontwikkelaars aanpassingen kunnen maken waar en wanneer nodig. Volgens WooCommerce gebruikt meer dan 28 procent van de online winkels ter wereld hun platform.

 

Op welke landen richt WooCommerce zich?

WooCommerce zegt dat ze "gereed zijn voor lokalisatie". Twee manieren om jouw WooCommerce webshop in een andere taal aan te bieden, is door een ‘theme’ te gebruiken dat meerdere talen ondersteunt. De tweede optie is om een WordPress plugin te gebruiken. WooCommerce berekent ook automatisch btw-tarieven voor “belangrijke landen”. Bovendien zijn er verschillende valuta-opties beschikbaar in WooCommerce, hoewel je er een moet instellen als standaard valuta. Tevens is het ook mogelijk om plugins te installeren die zorgen dat jouw website bezoekers de product/serviceprijzen in hun lokale valuta laten zien. Wanneer er een transactie plaatsvindt, betaalt de klant echter wel in de door jouw gekozen standaard valuta. Als de gewenste valuta niet in de lijst van WooCommerce staat, kan je de bestanden van de plugin bewerken om jouw valuta toe te voegen. Of je kan een plugin of een WooCommerce-extensie gebruiken.

 

Doelgroep

WooCommerce is het meest gebruikte shopping cart en e-commerce platform ter wereld. Het wordt gebruikt door grote merken met duizenden producten, kleine bedrijven die één of twee producten aanbieden, en alles daartussenin.

 

Voordelen van WooCommerce

  1. Je betaalt alleen voor wat je zelf nodig hebt - De WooCommerce plugin voor WordPress gratis. Dit betreft de basisfunctionaliteit waarop je vervolgens, afhankelijk van je behoeften, kunt bouwen. Veel van de extra functies zijn beschikbaar via premium plugins, maar je betaalt alleen voor wat je gebruikt.

  2. Er is een groot aantal extensies en plugins beschikbaar – er zijn duizenden extensies en plugins om functionaliteit toe te voegen aan jouw online winkel. In het onwaarschijnlijke geval dat er geen extensie is die de functionaliteit levert die je nodig hebt, kan je een ontwikkelaar inhuren voor een op maat gemaakte oplossing. Met andere woorden, je kan vrijwel alles doen met WooCommerce.

  3. Het werkt met WordPress - WordPress ondersteunt meer websites dan enig ander platform ter wereld. Als je al bekend bent met WordPress is de installatie en het gebruik van WooCommerce eenvoudig

 

DataFeedWatch Integratie met WooCommerce

DataFeedWatch heeft een directe integratie met WooCommerce. Als je een shop opzet binnen DataFeedWatch kan je voor de optie WooCommerce kiezen. DataFeedWatch downloadt vervolgens probleemloos jouw producten. Om WooCommerce makkelijk te integreren met DataFeedWatch kan je onze WooCommerce Integratiehandleiding gebruiken.

 
WooCommerce en DataFeedWatch vandaag nog!