VersaCommerce Shopping Cart Software

versacommerce-shopping-cart-datafeedwatch

 

Doelgroep en doelmarkt

VersaCommerce is momenteel gericht op Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Toekomstplannen omvatten extra focus op andere Europese landen. VersaCommerce is met name geschikt voor professionele retailers en groothandelaren die op meerdere kanalen actief zijn.

 

Belangrijkste voordelen van VersaCommerce

Overal verkopen.

Verkoop vanuit een centrale catalogus in uw online winkel op de grootste marktplaatsen, prijsvergelijking portals, sociale mediaplatforms of andere websites.

Custom design.

Het design van uw winkel kan met een muisklik 100% worden aangepast aan individuele voorkeuren, of rechtstreeks worden gewijzigd via de HTML/CSS templates.

Flexibele uitbreiding.

Met onze apps kunnen nog meer functies worden toegevoegd en ook externe oplossingen zoals weclapp.com kunnen in enkele klikken worden geactiveerd. Een koppeling met andere systemen is mogelijk via de systeeminterface.

Gemakkelijk te bedienen.

Het enige dat u nodig hebt is een internetbrowser. De bediening is heel eenvoudig en de gedetailleerde gebruikershandleiding en goede ondersteuning helpen u snel aan de slag te gaan.

Eerlijke voorwaarden.

De voordelige tarieven zijn inclusief hosting en ondersteuning en kunnen op elk moment worden gewijzigd of beëindigd. Het aantal artikelen en verkopen is onbeperkt.

 

Integratie met DataFeedWatch

  1. Begin een gratis test website op VersaCommerce. Klik op ’Kostenlos testen’ (‘gratis testen’) rechtsboven aan de VersaCommerce Homepage.
  2. Koppel DataFeedWatch met VersaCommerce:
  3. Ga in DFW naar ‘Meine Shops’ (‘Mijn shops’) → ‘Shop hinzufügen’ (‘Shops toevoegen’) en geef de naam van uw shop (het gedeelte voor ‘.versacommerce.de’, bijv. ‘wild-flower-99’).

Hierna kiest u ‘VersaCommerce’ in het menu en volgt u de instructies.

 

Integreer Vandaag met VersaCommerce!