<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Product listings
eenvoudig gemaakt

Boek een demo

Optimaliseer je Data Feeds en Verhoog je ROI

1. Intuïtief feeds aanmaken

Data feeds aanmaken is heel eenvoudig.

Voorgeprogrammeerde templates zorgen ervoor dat jouw data feeds voldoen aan de vereisten van meer dan 1.000 online kanalen. Je kunt je feed op iedere manier optimaliseren: ontbrekende data toevoegen, waarden vervangen of combineren, producten uitsluiten, categorieën toevoegen en veel meer. 80% heeft hier geen training voor nodig, 20% ontvangt direct support via Live Chat met onze feed experts.

 

2. Optimaliseer de ROI van je campagnes

Onze gratis DFW-Analytics module toont je de prestaties van ieder product op ieder kanaal. Dit stelt je in staat om onrendabele producten te identificeren en uit je feed te verwijderen wat de prestaties van je campagnes drastisch zal verbeteren.

3. Feed Kwaliteit Beoordeling

Je productfeed is de basis waarop je jouw shopping campagnes bouwt. Je kan de kwaliteit van je feed rechtstreeks in DataFeedWatch evalueren en mogelijke problemen gelijk oplossen.

Je kan bijvoorbeeld in een oogwenk controleren of de productgegevens die je naar een kanaal verzendt volledig zijn en wat je aan moet passen zodat ze foutloos geüpload worden via Google Merchant Center.

4. Feed-Gedreven Google Tekstadvertenties

Het maken en bijhouden van tekstadvertentie campagnes in Google is veel werk. Met DataFeedWatch Tekstadvertenties kun je dit hele proces automatiseren.

Feed-gedreven tekstadvertenties en zoekwoorden zijn altijd up-to-date en specifiek voor elk product. Je bespaart dus niet alleen veel saai werk en kostbare tijd, het verbetert ook je campagneresultaten.

Meer informatie!

Online retailers kiezen voor DataFeedWatch

“Gebruiksgemak en de prijs. Het is ook behoorlijk flexibel, maar niet al te ingewikkeld (zoals enkele andere feed management platforms die ik heb gebruikt). De mensen in het supportteam reageren altijd vlug en lossen problemen altijd snel en efficiënt op.”
tour-2 Sara J.,
Google Shopping Expert
“Klantenservice. Wanneer ik moeite heb om een taak uit te voeren, kan ik altijd rekenen op de klantenservice van DataFeedWatch. Tot nu toe hebben ze altijd een eenvoudige oplossing voor me gevonden. Ik ben ook erg te spreken over de interface, DataFeedWatch is heel eenvoudig te gebruiken en ook complexere taken zijn gemakkelijk uit te voeren.”
tour-3 Juuso R.,
Partner Verkoopspecialist
“Het is eenvoudig in gebruik en doet al het zware werk voor je met de shopping cart integratie. Fantastisch klantenserviceteam, ze reageren zeer snel en ze weten hoe ze dingen voor elkaar kunnen krijgen. Veel configuratie opties voor speciale gevallen met producten.”
tour-4 Brett F.,
SEM-specialist