Product listings
eenvoudig gemaakt

Boek een demo

Optimaliseer je Data Feeds en Verhoog je ROI

1. Intuïtief feeds aanmaken

Data feeds aanmaken is heel eenvoudig.
Voorgeprogrammeerde templates zorgen ervoor dat jouw data feeds voldoen aan de vereisten van meer dan 1.000 online kanalen. Je kunt je feed op iedere manier optimaliseren: ontbrekende data toevoegen, waarden vervangen of combineren, producten uitsluiten, categorieën toevoegen en veel meer. 80% heeft hier geen training voor nodig, 20% ontvangt direct support via Live Chat.

 

2. Optimaliseer je campagne ROI

DFW-Analytics toont je de prestaties van ieder product op ieder kanaal. Dit stelt je in staat om onrendabele producten te identificeren en uit je feed te verwijderen. Dit zal de prestaties van je campagnes drastisch verbeteren.

3. Feed Kwaliteit Beoordeling

Uw productfeed is de basis waarop u uw shopping campagnes bouwt. U kunt uw feed evalueren en problemen oplossen, rechtstreeks in DataFeedWatch.

U kunt controleren of de gegevens die u naar een kanaal verzendt volledig zijn. Met de tool kunt u de producten diagnosticeren en aanpassingen maken voordat u de feed via het Google Merchant Center ophaalt.

4. Feed-Gedreven Google Tekstadvertenties

Het maken en bijhouden van tekstadvertentie campagnes in Google is veel werk. Maar met de Tekstadvertenties van DataFeedWatch kunt u het hele proces automatiseren.

Feed-Gedreven Tekstadvertenties besparen u niet alleen veel saai werk, maar verbeteren ook uw campagneresultaten. Feed-gedreven tekstadvertenties en zoekwoorden zijn altijd up-to-date en specifiek voor elk product.

Meer informatie!

Online retailers zijn gek op DataFeedWatch

“Gebruiksgemak en de prijs. Het is ook behoorlijk flexibel, maar niet al te ingewikkeld (zoals enkele andere feed management platforms die ik heb gebruikt). De jongens in het supportteam reageren altijd vlug en lossen problemen altijd snel en efficiënt op.”
tour-2 Sara J.,
Google Shopping Expert
“Klantenservice. Wanneer ik moeite heb om een taak uit te voeren, kan ik altijd rekenen op de klantenservice van DataFeedWatch. Tot nu toe hebben ze altijd een eenvoudige oplossing voor me gevonden. Ik ben ook erg te spreken over de interface, DataFeedWatch is heel eenvoudig te gebruiken en ook complexere taken zijn gemakkelijk uit te voeren.”
tour-3 Juuso R.,
Partner Verkoopspecialist
“Het is eenvoudig in gebruik en doet al het zware werk voor je met de shopping cart integratie. Fantastisch klantenserviceteam, ze reageren zeer snel en ze weten hoe ze dingen voor elkaar kunnen krijgen. Veel configuratieopties voor speciale gevallen met producten.”
tour-4 Brett F.,
SEM-specialist