<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Google Shopping Feed Optimalisatie

E-commerce marketeers gebruiken de robuuste integratie van DataFeedWatch om Google Ads campagnes te stroomlijnen en hun winst te vergroten.

>

Laat je Google Shopping prestaties groeien

Gegevensverrijking met een doel

Vrije transformatie van productgegevens met geautomatiseerde regelsom
je Google campagne doelen te faciliteren.
A/B testen, aanvullen, overschrijven & nog veel meer!

Ad budget beter toewijzen

Controleer geadverteerde voorraad met productfilters. Segmenteer je Shopping campagnes op productwaarde met aangepaste labels om de ROAS te optimaliseren.

Maximaliseer je zichtbaarheid

Eén platform om productadvertenties te beheren op alle Google-oppervlakten, inclusief Search, Display, Images & extra retailprogramma's zoals lokale advertenties of gratis vermeldingen.

Strategie met bruikbare inzichten

Maak gebruik van prestatieanalyses op productniveau. Leg daar deskundig advies (inzichten uit 12k+ shopping feeds!) bovenop. Waar brengt je dat? Laten we eens kijken.

379% Conversieverhoging Jaar Op Jaar

Digitaal bureau StubGroup Advertising nam een Google Shopping klant aan waarvan zij geloofden dat deze veel betere resultaten kon behalen dan hun huidige resultaten. Door DataFeedWatch te gebruiken, herstelden ze alle afkeuringen, optimaliseerden ze de feed volledig en gaven ze Google tonnen aan data van hoge kwaliteit. De resultaten? Kliks stegen met 333% en conversies stegen met 379%.

Herziening van je strategie

379%333% in klikkenConversies

Datatransformatieproces in 3 stappen

 • Verbind je gegevens

  Sluit je productcatalogus aan met een gegevensexport, of door gebruik te maken van een van onze eCommerce CMS integraties

 • Optimaliseer

  Configureer gegevens eenvoudig om ze af te stemmen op je doelstellingen. Met begeleide onboarding, vooraf gemaakte sjablonen en onbeperkte gegevensmanipulaties

 • ROAS verhogen

  Sluit je geoptimaliseerde feed aan op het Merchant Center en zie je omzet groeien op alle Google-oppervlakten

Waarom Google Shopping Ads?

Verkopen op Google Shopping geeft de wereld toegang tot je producten. Shopping advertenties zijn gelanceerd in meer dan 40 landen, en nog veel meer zijn in bèta. Je volgende klanten zullen je producten ontdekken en kopen via zeer relevante advertenties, beoordelingen, informatie over beschikbaarheid in de winkel, foto's en meer. Google heeft zelfs gemeld dat 40% van de online shoppers deze service gebruikt om goede deals te vinden.

Probeer DataFeedWatch GRATIS uit

Probeer het 15 dagen gratis uit. Geen risico's en volledige assistentie.

Begin nu

Veel gestelde vragen,beantwoord.

 • Welke andere integraties kan ik gebruiken?

  Wij zijn compatibel met meer dan 2000 kanalen, waaronder de meest populaire zoals Facebook Dynamic Ads, Amazon Marketplace, Bing, Criteo, Pinterest, eBay en nog veel meer. We kunnen zelfs aangepaste kanalen maken om aan je behoeften te voldoen. Bekijk hier alle integraties.

 • Voor welke andere Google-programma's kan ik DataFeedWatch gebruiken?

  Naast Google Shopping, Search & Display kan je gebruikmaken van kant-en-klare feedtemplates voor Google Local Inventory Ads, Google Local Products, Google Product Reviews, Google Promotions, Google Manufacturers Feed, of Free Product Listings.

  Je kan ook integreren met Google Jobs, Google Hotels, of maak een aangepaste Google feed aan.

 • Hoe kan ik productgegevens importeren in DataFeedWatch?

  Wij ondersteunen feed integratie door middel van grote winkelwagen software zoals Shopify, Magento, Woocommerce, BigCommerce, en nog veel meer.Je kan je feed ook uploaden via .CSV/.TXT, Google Sheets, JSON, of .XML. bestanden.

  Onze Shop Wizard zal je door het proces leiden in slechts een paar minuten.

 • Hoe kan ik mijn feed uploaden naar Google Merchant Center vanuit DataFeedWatch?

  Pak je kant-en-klare link van DataFeedWatch en plak deze als feedbron in je Google Merchant Account. Dan ben je er helemaal klaar voor!

 • Wij beheren Google-advertenties voor meerdere klanten. Hoe werkt het met DataFeedWatch?

  Digitale bureaus en PPC-teams houden van DataFeedWatch vanwege het gemak van multi-account feedbeheer.

  Onze Agency-oplossing kent geen limiet voor het aantal klanten of feeds. Teams kunnen tegelijkertijd werken aan het optimaliseren van meerdere productcatalogi dankzij de aanpasbare accountstructuur met toegang voor subgebruikers.

 • Ik werk met grote productcatalogi - kan DataFeedWatch mijn behoeften bijhouden?

  Je kan er zeker van zijn dat je feeds dagelijks worden bijgewerkt, ongeacht het aantal producten, kanalen of winkels dat je hebt. Wij verwerken dagelijks meer dan 1,5 miljard producten, dus je feeds zijn in goede handen.

 • Hoe zal DataFeedWatch mijn tijd besparen?

  Voorbij zijn de dagen van het handmatig onderhouden en bijwerken van je feeds. Met DataFeedWatch kan je gebruikmaken van kant-en-klare feedtemplates en robuuste gegevenstransformatie om je gegevens om te zetten in campagnes die converteren. Centraliseer het beheer van je feeds - bewerk velden in bulk, stel dagelijkse feedupdates in om je veranderende voorraad bij te houden, en gebruik analyses op productniveau om op je resultaten te reageren, allemaal op één plek.

2000+ shopping kanalen, en meer...