<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Facebook Dynamische Advertenties Optimalisatie

Beheer je Facebook productcatalogus efficiënt en zorg voor meer verkoop.

>

Verhoog de verkoop van jouw Facebook product met DataFeedWatch

Maximaliseer Je
ROAS

Pas catalogi aan zodat ze het best bij jouw campagnedoelstellingen passen. Verbeter titels, voeg varianten samen, test afbeeldingen & nog veel meer. Optimaliseer budgetuitgaven dankzij een unieke Analytics module met productcontroles.

Verhoog de betrokkenheid van gebruikers

Profiteer van jouw datafeed om sterk afgestemde, visueel aantrekkelijke advertenties te genereren die ervoor zorgen dat prospects stoppen met scrollen en tot actie overgaan. Kies producten waarmee ze zich waarschijnlijk het meest zullen bezighouden.

Beheer jouw catalogus gemakkelijk

Verbind jouw inventaris met FB Product Catalogs door een kant-en-klare feed link te bieden. Beheer advertentie-inhoud en actieve productsets op Facebook & Instagram vanaf één plek.

Betrouwbare
Integratie

Vermijd downtime en zorg voor de nauwkeurigheid van jouw productadvertenties dankzij voortdurende geautomatiseerde updates. Ondersteund door een team van experts die 24/7 beschikbaar zijn en feed tactieken bewezen door 7.000+ geoptimaliseerde FB feeds.

137% Verhoging van het aankoop conversiepercentage

Northern Commerce, een digitaal bureau, wilde de manier waarop ze hun Facebook-advertenties beheren automatiseren. Hun doel was om al hun campagnes up to date te houden en gebruik te maken van lifestyle afbeeldingen zonder de noodzaak van constant onderhoud en handmatig werk. Ontdek hoe ze dat hebben gedaan.

Ontdek de strategie

137%100% actuele adsCVR omhoog!

Betere Facebookadvertenties in 3 stappen

 • Verbind

  Upload je productcatalogus naar DataFeedWatch via gegevensexport of integratie met je eCommerce CMS.

 • Verbeter

  Gebruik geautomatiseerde regels, dataverrijking en kant-en-klare sjablonen om productfeeds te transformeren. Krijg deskundige ondersteuning bij elke stap die je zet.

 • Presteer

  Stuur je geoptimaliseerde feeds over naar Facebook. Bouw aan je aanwezigheid in sociale media, bereik je doelgroep en overtref je prestatiedoelstellingen.

Waarom Facebook Dynamic Ads?

Lever super gepersonaliseerde advertenties aan de mensen die de meeste kans hebben om te converteren. Facebook Dynamic Ads kunnen worden weergegeven op Facebook, Instagram en het Audience Network in de vorm van advertenties met één afbeelding, carrouselberichten, verhalen en collectie advertenties.

Probeer DataFeedWatch GRATIS uit

Probeer het 15 dagen gratis uit. Geen risico's en volledige assistentie.

Begin nu

Veel gestelde vragen, beantwoord.

 • Welke andere integraties zijn beschikbaar voor mij om te gebruiken?

  Wij zijn compatibel met meer dan 2k kanalen, met inbegrip van de meest populaire zoals Google Shopping, Amazon Marketplace, Bing, Criteo, Pinterest, eBay, en nog veel meer. We kunnen zelfs kanalen op maat maken, afgestemd op je behoeften.

 • Hoe kan ik mijn winkel op DataFeedWatch aansluiten?

  Wij ondersteunen feed integratie door middel van grote winkelwagen software zoals Shopify, Magento, Woocommerce, BigCommerce, en nog veel meer. Je kan je feed ook uploaden met .CSV/.TXT, Google Sheets, JSON, of .XML. bestanden.

 • Hoe kan ik mijn feed uploaden naar mijn Facebook Business Account van DataFeedWatch?

  Pak je kant-en-klare link van DataFeedWatch en plak deze als feedbron in je Facebook Commerce Manager. Dan ben je er helemaal klaar voor!

 • Hoe zal DataFeedWatch mij helpen groeien?

  Voorbij zijn de dagen van het handmatig onderhouden en bijwerken van je feeds. Met DataFeedWatch kan je gebruikmaken van kant-en-klare feedtemplates en robuuste gegevenstransformatie om je gegevens om te zetten in campagnes die converteren. Centraliseer het beheer van je feeds - bewerk velden in bulk, stel dagelijkse feedupdates in om je veranderende voorraad bij te houden, en gebruik analyses op productniveau om op je resultaten te reageren, allemaal op één plek.

 • Hoe kan ik mijn producten samenvoegen en waarom is dat voordelig voor mij?

  Als je op Facebook adverteert, kan het zijn dat je alleen de hoofdproducten wilt tonen in plaats van alle varianten. Als dat het geval is, ga dan naar het laatste paneel van de Facebook mapping pagina. Kies gewoon hoe je de varianten wilt samenvoegen en ons systeem zal voor de rest zorgen.

2000+ winkel kanalen, en meer...