Google Shopping Manager
$99 /mo + $99/ feed set-up(eenmalige betaling)
  • 1 Google Shopping Campagne
Bestel nu
Google Shopping Manager
$150 /mo + $150/ feed set-up(eenmalige betaling)
  • 1 Google Shopping Campagne
Bestel nu

Google Shopping Manager

 

Voor wie?

Voor klanten die een Google Shopping campagne hebben of dit van plan zijn op te zetten.

 

Wat is het?

U besteed het management (en indien noodzakelijk: de setup) van uw Google Shopping campagne aan ons uit.

 

Waarom is dat beter?

1. Betere resultaten Wij zijn in hoge mate gespecialiseerd in het managen van Google Shopping campagnes. We doen dit voor honderden shops en verbeterden de campagne resultaten van onze klanten met gemiddeld 44%.

2. Bespaar tijd Je zou iedere week je Google Shopping campagne moeten beoordelen. Dat doe je waarschijnlijk voor één maand en dan zijn er andere prioriteiten die in de weg zitten. Bij DataFeedWatch zal dit niet gebeuren, jouw campagne is de enige prioriteit die we hebben.

3. Bespaar moeite Het managen van Google Shopping campagnes is misschien geen hogere wiskunde, maar het vergt wel kennis en kunde. Dus bespaar je de moeite om constant aan je vaardigheden te moeten werken en laat dit aan ons over, het is wat wij doen.

 

Moet ik de $99 setup fee betalen?

We brengen alleen $99 in rekening als we een nieuwe campagne voor je moeten opzetten. Wanneer je al een lopende Google Shopping campagne hebt is er geen noodzaak voor een nieuwe setup, je betaalt dan alleen $99 per maand voor het management.

 

Wat gebeurd er zodra ik bestel?

  • Eerst klik je rechts op ‘Bestel nu’ en geef dan je Google data op. Het kan gebeuren dat we je eerst vragen om in te loggen tot je Datafeedwatch account.
  • We koppelen je Google Ads account met onze master account (je ontvangt hier binnen 2 dagen een email over).
  • We starten direct met het managen van je Google Shopping campagne.
  • Wanneer je een Setup hebt aangevraagd hebben we je Google Shopping campagne binnen 1 werkweek opgezet, je ontvangt bericht zodra deze gereed is.