<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://q.quora.com/_/ad/8fb78ae898f448e9b008c905098c9da9/pixel?tag=ViewContent&amp;noscript=1">

Betaal 20% minder voor Google Shopping

Hoe is dat mogelijk?

Google kreeg een boete van de EU voor het schenden van de antitrustwetgeving. Als resultaat werd Google Shopping ook toegankelijk voor andere Prijsvergelijkers (CSS): Product advertenties op Google Shopping kunnen via een CSS worden aangeboden tegen biedingen die tot 20% lager zijn.

Waarom DataFeedWatch?

DataFeedWatch is een van de grootste feed providers ter wereld en wordt vertrouwd door duizenden retailers. We beheren en verwerken dagelijk miljarden producten op Google Shopping en andere kanalen dus het runnen van een CSS is een natuurlijke extensie om de ROI van advertentie campagnes van onze klanten te verbeteren. We zijn voor vele jaren Google partner geweest en bieden onze CSS service aan in heel West & Centraal Europa.

Hoe werkt het?

Google Shopping SERP with DFW CSS
  • icon-1We koppelen Jouw Google Merchant Center met ons Multi-Client Account
  • icon-2dvertenties worden gewoonlijk weergegeven, maar met ‘By DFW Shopping’ aan de onderkant
  • icon-3Je kan jouw biedingen met ongeveer 20% verlagen
  • icon-5Jouw producten worden ook vertoond op onze CSS:
    https://dfw.shopping/

Geweldig! Hoeveel moet ik daarvoor betalen?

Om alle diensten te faciliteren die nodig zijn om je volledige ‘CSS-besparing’ te realiseren, berekenen we hiervoor een % van het Google Shopping budget dat je via onze CSS uitgeeft. Het % is afhankelijk van de hoogte van jouw advertentie uitgaven. Geen zorgen: we rekenen slechts een fractie van jouw grote besparing ;-)

Hoe kan ik het krijgen?

Mail ons op css@datafeedwatch.com of plan hier een belafspraak, zodat we je op weg kunnen helpen.