Google Shopping

Beginnen met Google Showcase Shopping Ads

Showcase Shopping Ads een nieuw visueel indrukwekkend wapen in je Google Shopping arsenaal. We laten je hier zien wat het is en hoe het werkt.
René Bisschop
Campagnes Optimaliseren

Facebook Geoptimaliseerd Bieden voor Betere Klantacquisitie

Hoe laat je Facebook jouw campagnes optimaliseren door gebruik te maken van je eigen data en die van hun meer dan 2 miljard dagelijkse gebruikers?
René Bisschop
Google Shopping

Negatieve Keywords en Prioriteit Instellingen in Google Shopping

Meer verkeer op zoektermen met een hoge waarde in Google Shopping door gebruik te maken van het verband tussen prioriteit instellingen en negatieve keywords.
René Bisschop
Marktplaats

Uw Amazon Afbeeldingen en Categorieën op orde krijgen

Het correct categoriseren van uw product, het gebruik van de beste afbeeldingen en concurrerende prijzen helpen uw Amazon-listings een boost te geven.
René Bisschop
ECommerce

Uw Omnichannel Marketing Strategie uitbreiden

De Omnichannel consument geeft tussen de 50 en 300 procent meer uit dan de single-channel consument. Dit maakt ze daarmee veel waardevoller voor retailers.
René Bisschop
Tips & Trucs

8 Facebook Targeting Opties voor Online Retailers

Targeting is cruciaal voor retailers, we geven 8 Facebook targeting opties inclusief voor- en nadelen en voor welke retailers ze het beste tot hun recht komen.
René Bisschop
Data Feeds

Varianten of alleen Parent producten in uw datafeed opnemen?

Laten we de argumenten beoordelen voor het opnemen van 'varianten' of voor 'parents' in uw data feed, zodat u een onderbouwde beslissing kunt nemen.
René Bisschop
Data Feeds

Waarom het frequenter updaten van data feeds uw opbrengsten verhoogt

Het meerdere keren per dag updaten van uw data feeds voor online kanalen helpt de RoI van uw campagnes te verbeteren. Dit artikel behandelt het Hoe en Wat.
René Bisschop
Google Shopping

Drastische RoI verbetering op Google Shopping Campagnes met Custom Labels

Custom Labels voor Google Shopping Campagnes zijn een sterke RoI verbeteraar. We bespreken de mogelijkheden aan de hand van een aantal sprekende voorbeelden.
René Bisschop
Laad meer