Google Shopping

Gratis adverteren op Google: De Ultieme Handleiding voor Shopping Advertenties zonder prijskaartje

Wordt Google weer Froogle? - dit hebben veel mensen die werken in digitale marketing zich waarschijnlijk afgevraagd, toen Google gratis product listings aankondigde. Door alle headlines die we de afgelopen paar weken gezien hebben, kun je makkelijk deze indruk krijgen. Op het eerste gezicht leek het erop dat Google weer terug zou gaan naar de goede oude tijd van gratis advertenties.
Paweł Fijak
Google Shopping

Google Ads Conversies Informatie & Probleemoplossing

Dit komt vooral door de meetbaarheid. Marketeers kunnen tegenwoordig zelfs bijhouden welk gedeelte van hun omzet gedreven wordt door online adverteren. Dit is mogelijk via "conversies bijhouden". Voor dit artikel richten we ons op het bijhouden van conversies voor Google Ads.
Paweł Fijak
Google Shopping

Alles wat je moet weten over Gratis Credits van Google

Google heeft $340 miljoen toegezegd aan advertenties voor het platform. Dit is een belofte om kleine bedrijven te helpen tijdens de coronavirus pandemie, en bedrijven te ondersteunen bij het contact houden met hun doelpubliek. 
Paweł Fijak
Google Shopping

Price Watch en Google Shopping Aanbiedingen Positie

Misschien heb je het al gehoord, op dit moment werken we hard aan Price Watch: een tool waarmee je de concurrentie in de gaten kunt houden. Vorige keer hebben we het gehad over concurrent classificaties, maar er is nog veel meer te behandelen! Vandaag gaan we je alles vertellen over de Google Shopping Aanbiedingen Positie. 
Paweł Fijak
Google Shopping

Het verstaan van de connectie tussen de Shopify Productattributen en Google Shopping Feed Attributen

Omdat er tegenwoordig zoveel verschillende verkoopkanalen, e-commerce platformen en andere tools beschikbaar bijkomen, wordt het steeds makkelijker om je bedrijf online op de kaart te zetten met goede marketing. Shopify is één van die e-commerce platformen waar jij misschien ook wel je productgegevens hebt opgeslagen. 
Paweł Fijak
Case studies

[Case Study] Margepercentages in Shopping Campagnes gebruiken

Nu dat er steeds meer ondernemers beginnen te verkopen via Google Shopping, moet je slim te werk gaan en er voor zorgen dat je biedt voor winst, niet voor omzet. Iedereen kan omzet genereren met een Shopping campagne. Maar als je gaat beoordelen hoe succesvol je campagne is geweest, dan moet je toch echt kijken naar de behaalde winst. 
Casper Hessellund
Google Shopping

Price Watch vs Google Shopping Prijsvergelijkingen

Google heeft onlangs het rapport “prijsconcurrentievermogen” vrijgegeven. Met dit rapport kunnen ondernemers de prijzen van hun producten vergelijken met de concurrentie. 
Paweł Fijak
Google Shopping

Nieuwe Google Shopping Landen 2020

Als Google Shopping al gelanceerd is waar jij woont, dan kan je je al misschien niet meer herinneren hoe het leven ervoor uitzag. Maar, het wordt nog altijd wereldwijd op de markt gebracht en steeds meer landen worden toegevoegd.
Paweł Fijak
Google Shopping

Google maakt een gewaagde zet & komt met gratis productvermeldingen

Op dinsdag 21 april maakte Google's President voor Commerce Bill Ready een grote aankondiging in zijn blogpost - Google gaat haar Shopping Search Service veranderen naar voornamelijk gratis vermeldingen.
Paweł Fijak
Laad meer