Facebook

Tips om je productcatalogus te beheren en optimaliseren zodat je je Instagram Shopping onder de knie krijgt

Het is een tijdperk van grenzeloze mogelijkheden als het gaat om het online verkopen van je producten. Met de opkomst van de sociale handel kunnen bedrijven hun e-commerce bereik gemakkelijk uitbreiden door verbinding te maken met het winkelend publiek via apps die ze al gebruiken. Sociale netwerken zijn getransformeerd tot verkoopplekken. 
Paweł Fijak
Facebook

Een Checklist voor Retailers voor een Effectieve & Geoptimaliseerde Facebook Productcatalogus Feed

Investeren in Facebook is een must voor adverteerders die een prominente aanwezigheid op de sociale media willen behouden en duurzame verbindingen met hun klanten willen maken. Facebook biedt kostenefficiënte reclame-opties in vergelijking met andere kanalen, waardoor het een zeer aantrekkelijk platform is voor bedrijven van elke omvang.
Paweł Fijak
Facebook

6 Veelgemaakte fouten in de Feed voor Facebook Dynamische Product Advertenties

Facebook Dynamische Productadvertenties volgen het gedrag van individuele gebruikers om aangepaste advertentie-ervaringen te creëren. Het is letterlijk het automatiseren van de moeilijke delen van de setup en optimalisatie.
Paweł Fijak
Google Shopping

5 bewezen Google & Facebook hacks voor de eigenaren van Shopify Winkels

Als een full-service e-Commerce ontwikkelaar, digitaal marketingbureau en Shopify Agency Partner, is het team van Northern Commerce altijd op zoek naar geavanceerde, maar toch tijdbesparende manieren om hun Shopify winkels naar het volgende niveau te tillen.
Thomas Ashman
Google Shopping

[Case Study] Feedoptimalisatie gebruiken voor een Service-Platform

Nordic Digital is een internationaal bureau dat digitale strategieën en oplossingen biedt voor groeiende bedrijven. We hebben geweldige resultaten behaald met onder andere Tattoodo, Good Monday, BeautyClick en Boatflex.
Jonas Rosbech
Facebook

TOP 5 Instagram Updates om van te profiteren in 2020

200 miljoen Instagram gebruikers bezoeken iedere dag minstens één bedrijfsprofiel. Daarom is Instagram een geweldig platform om gebruik van te maken. Dit levert voor retailers niet alleen meer merkbekendheid op, maar ook meer sales.
Paweł Fijak
Facebook

Case Study: Hoe Maakt U Facebook Advertenties die nooit tot Ads Moeheid zullen leiden

Northern Commerce is een full-service e-commerce bureau dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van digitale marketing. Hun klanten vragen vaak om advertentie-oplossingen die op grote schaal werken en er geweldig uitzien op Facebook en Instagram.
Julian Reiche
Campagnes Optimaliseren

Facebook Geoptimaliseerd Bieden voor Betere Klantacquisitie

Hoe laat je Facebook jouw campagnes optimaliseren door gebruik te maken van je eigen data en die van hun meer dan 2 miljard dagelijkse gebruikers?
René Bisschop
Campagnes Optimaliseren

3 Eenvoudige Tips om uw Facebook Product Feed te verbeteren

Facebook Dynamic Product Ads zijn een geweldige mogelijkheid om uw assortiment te promoten. Het succes van uw campagne wordt sterk bepaald door uw product feed.
René Bisschop
Laad meer