Google Shopping

[Case Study] Feedoptimalisatie gebruiken voor een Service-Platform

Nordic Digital is een internationaal bureau dat digitale strategieën en oplossingen biedt voor groeiende bedrijven. We hebben geweldige resultaten behaald met onder andere Tattoodo, Good Monday, BeautyClick en Boatflex.
Jonas Rosbech
Facebook

TOP 5 Instagram Updates om van te profiteren in 2020

200 miljoen Instagram gebruikers bezoeken iedere dag minstens één bedrijfsprofiel. Daarom is Instagram een geweldig platform om gebruik van te maken. Dit levert voor retailers niet alleen meer merkbekendheid op, maar ook meer sales.
Paweł Fijak
Facebook

Case Study: Hoe Maakt U Facebook Advertenties die nooit tot Ads Moeheid zullen leiden

Northern Commerce is een full-service e-commerce bureau dat zich bezighoudt met de ontwikkeling van digitale marketing. Hun klanten vragen vaak om advertentie-oplossingen die op grote schaal werken en er geweldig uitzien op Facebook en Instagram.
Julian Reiche
Campagnes Optimaliseren

Facebook Geoptimaliseerd Bieden voor Betere Klantacquisitie

Hoe laat je Facebook jouw campagnes optimaliseren door gebruik te maken van je eigen data en die van hun meer dan 2 miljard dagelijkse gebruikers?
René Bisschop
Campagnes Optimaliseren

3 Eenvoudige Tips om uw Facebook Product Feed te verbeteren

Facebook Dynamic Product Ads zijn een geweldige mogelijkheid om uw assortiment te promoten. Het succes van uw campagne wordt sterk bepaald door uw product feed.
René Bisschop
Campagnes Optimaliseren

Facebook Product Ads voor Retailers: Alle INs en OUTs

Dynamic Product Ads zijn 10 keer effectiever dan statische gesponsorde posts op Facebook. Daarmee stormt Facebook de shopping concurrentie in rap tempo voorbij.
René Bisschop
Google Shopping

Local Inventory Ads: Facebook vs. Google – Wie wint er?

Facebooks Dynamic Ads voor Retail of de Local Inventory Ads van Google Shopping: welke zou u moeten gebruiken als u een fysieke winkel heeft?
René Bisschop
Tips & Trucs

8 Facebook Targeting Opties voor Online Retailers

Targeting is cruciaal voor retailers, we geven 8 Facebook targeting opties inclusief voor- en nadelen en voor welke retailers ze het beste tot hun recht komen.
René Bisschop
Campagnes Optimaliseren

Verbeter uw Targeting met Facebook Broad Audience Reach

U wilt een breder publiek bereiken met uw Facebook Dynamic Ads? De introductie van Broad Audience Reach geeft u die mogelijkheid. We leggen het u graag uit.
René Bisschop
Laad meer