Data Feeds

Wat is Google Productcategorie?

Het Google Product Category [google_product_category] attribuut wordt gebruikt om een item te categoriseren. Deze categorie wordt geselecteerd uit de taxonomie van Google. De volledige lijst met productcategorieën vind je hier.
Paweł Fijak
Data Feeds

Waarom Bieden Op Producttype Betere Resultaten Oplevert

We zien regelmatig klanten die het belang van producttypen in hun datafeed over het hoofd zien. Het is belangrijk om de producttypen toe te voegen aan jouw feed en ze ook te gebruiken in jouw bestaande biedstrategieën. De reden is omdat dit de frequentie van jouw producten in de zoekresultaten gaat verhogen.
Paweł Fijak
Data Feeds

Google Product Identifiers uitgelegd: Merk, MPN en GTIN

De beste manier om producten te vergelijken, is om hun unieke identificatiegegevens, zoals merk, GTIN en MPN, te vergelijken.
Paweł Fijak
Data Feeds

Beoordeel de Prestaties van elk Product met DFW-Analytics

DataFeedWatch-Analytics toont je klikken, conversies en inkomsten voor elk individueel product. Je kunt in een oogopslag zien welke producten onrendabel zijn en ze in een klik verwijderen uit je datafeeds.
Paweł Fijak
Data Feeds

Producten op de juiste manier uitsluiten van je Datafeed

Verkoop meer door minder producten te adverteren. Sluit de onrendabele, seizoensgebonden, niet op voorraad zijnde en laaggeprijsde producten uit van je shoppingfeeds en je omzet zal stijgen.
Paweł Fijak
Data Feeds

Ninja Level Datafeed Optimalisatie met RegExp

Als u DataFeedWatch al gebruikt heeft u misschien het woord "regexp" al opgemerkt in de opties voor toewijzing. In dit artikel leg ik uit hoe RegExp in onze app kan worden gebruikt, maar laten we eerst verduidelijken wat RegExp precies is.
Paweł Fijak
Data Feeds

Agency Experts Geven Hun Beste Google Shopping Tips

Google Shopping is een goede manier voor retailers om meer te verkopen.
Paweł Fijak
Case studies

Hoe kan u de productsoort toevoegen aan uw Google Shopping feed

Met DataFeedWatch kunt u alles in uw productfeed wijzigen. Klanten vragen ons continu hoe ze hun datafeed kunnen verbeteren om hun ROI te verhogen.
Paweł Fijak
Comparison Shopping Engines

Facebook Productadvertenties voor Retailers: Alle IN’s en OUT’s

Facebook lijkt zijn concurrenten voorbij te streven in een poging tot wereldoverheersing. Nieuwe updates volgen elkaar in rap tempo op en het is moeilijk om alle mogelijkheden bij te houden.
Paweł Fijak
Laad meer