Amazon

Amazon & eBay Updates Voor Verkopers - Q1 2020

Nu de markten zich blijven aanpassen en door proberen te gaan, is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Dit is nu vooral belangrijk tijdens de COVID-19 pandemie. 
Paweł Fijak
Amazon

Amazon ASIN Nummer: Wat Is Het En Hoe Krijg Je Het?

Het gemak en het bereik van Amazon zijn ongeëvenaard als we het hebben over eCommerce marktplaatsen. Amazon's catalogus bevat meer dan 350 miljoen producten en verslaat Google als eerste plek waar consumenten gaan zoeken naar producten.
Paweł Fijak
Amazon

Hoe win je de Buy Box en verkoop je meer op Amazon?

Amazon is de grootste e-commerce marktplaats ter wereld en biedt ongelofelijke mogelijkheden. In de VS gebruikt 81 procent van de mensen die het internet gebruiken Amazon. Het is ook sterk in andere markten, waaronder het Verenigd Koninkrijk waar het de meest bezochte e-commerce website is.
Paweł Fijak
Amazon

Amazon A+ Content voor uw Best Verkopende Producten

Amazon A+ Content is ontworpen om verkopen te verhogen door de productbeschrijving te verbeteren met scanbare tekst waarin de functies en voordelen van uw producten worden benadrukt.
Paweł Fijak
Amazon

[Gids] Hoe te Verkopen op Amazon in 9 Stappen

Ben jij op zoek naar meer verkopen op Amazon? We maken een afweging tussen de voor- en nadelen van Amazon en zien waarom er een verschil is tussen het succes van de ene en de andere retailer, en waarom het ene wel werkt voor de ene verkoper en niet per se voor de andere verkoper.
René Bisschop
Campagnes Optimaliseren

Snelle introductie tot Prijsstrategieën voor Amazon

Hoe genereer je zoveel mogelijk verkopen als de competitie op Amazon per dag heftiger wordt? De vraag die hierop volgt is: Hoe verbeter jij jouw prijs- en biedstrategie zonder dat je je eigen zaken saboteert? We kijken daarom naar de Amazon-prijzen en de essentiële zaken van de Buy Box.
René Bisschop
Marktplaats

Basis Product Content Optimalisatie voor de beste Amazon Advertenties

Er zijn een aantal misvattingen over hoe het zoekalgoritme van Amazon eigenlijk werkt. Echter, een ding is duidelijk: product titels en beschrijvingen, de basis-SEO, keyword onderzoek en -analyse zijn belangrijk in de SERP van Amazon. Lees er alles over in dit artikel.
René Bisschop
Marketplace

Hoe uw Merk te Beschermen op Amazon - Deel2

Het afschermen van uw merk tegen vervalsingen en kapers is belangrijk wanneer u geen verkopen wilt verliezen op Amazon. In dit artikel meer over Brand Gating.
Cary Huntink
Marktplaats

Uw Amazon Afbeeldingen en Categorieën op orde krijgen

Het correct categoriseren van uw product, het gebruik van de beste afbeeldingen en concurrerende prijzen helpen uw Amazon-listings een boost te geven.
René Bisschop
Laad meer